Το Genesis Mint είναι ένα ενδιαφέρον μικρό ηλεκτρικό concept


Αυτό που ξεχωρίζει το Mint είναι πως σχεδόν όλο του το αμάξωμα είναι και μια λεπτομέρεια. Από μπροστά ξεχωρίζει το πολύ ελκυστικό ανάγλυφο με την κλειστή μάσκα και οι στενοί προβολείς που κατεβαίνουν με τα νεύρα του καπό. Το προφίλ έχει μια έντονα αεροδυναμική εικόνα και τονίζεται από τους μεγάλους τροχούς.

Το πίσω μέρος είναι πάλι από τα πιο ιδιαίτερα που έχουμε δει με την προσοχή να εστιάζει στον τρόπο που σηκώνονται τα δύο πίσω πλαϊνά τμήματα. Η οροφή είναι κρυστάλλινη πανοραμική για το διθέσιο εσωτερικό από το οποίο απουσιάζει η κεντρική κονσόλα. Ο πίνακας οργάνων βρίσκεται στο κέντρο του τιμονιού όταν δεξιά και αριστερά από αυτό έχουν τοποθετηθεί οι διακόπτες των βασικών λειτουργιών.

Φυσικά το Mint είναι ηλεκτρικό με αυτονομία πάνω από 320 km και φόρτιση σε χρόνο dt αφού υποστηρίζει δίκτυο 350 kW(!). Ο επικεφαλής της σχεδιαστικής ομάδας της Hyundai Motor, ο Luc Lucckerwolke, δήλωσε ότι: «Το Mint αποσυνδέει τις φυσικές διαστάσεις του οχήματος από την τοποθέτησή του ως ένα premium προϊόντος, φτάνοντας από το αυτοκίνητο πόλης του παρελθόντος μέχρι σήμερα και πολύ πιο πέρα».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ