Φόβοι για serial killer στην Κύπρο: Τα μηνύματα που «καίνε» τον «Ορέστη» (vid)


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης – Τα κοινά στοιχεία στα δύο πτώματα που βρέθηκαν στο μεταλλείο

Φόβοι ότι περισσότερα πτώματα ίσως να βρίσκονται στο φρεάτιο του Μιτσερού όπου εντοπίστηκε σήμερα η σορός άγνωστης γυναίκας, εκφράζουν οι Αρχές.

Στο ίδιο φρεάτιο είχε εντοπιστεί την περασμένη Κυριακή και το πτώμα της 38χρονης Φιλιππινέζας Marry Rose, ενώ οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν την 6χρονη κόρη της, Sierra, η σορός της οποίας αναζητείται στην περιοχή του Ξυλιάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο κάμερες που εντόπισαν το Σάββατο (20/04) το πτώμα της άγνωστης γυναίκας μετά από πολύωρες προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, φαίνεται να κατέδειξαν πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο όγκοι και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινες σορούς.

Οι απαντήσεις θα δοθούν αύριο Κυριακή, αφού με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες, σύμφωνα με το philenews.com.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος που κρατείται από τις Αρχές, παραδέχτηκε την ενοχή του και έδωσε πληροφορίες στους ανακριτές της υπόθεσης για τη μητέρα και το 6χρονο παιδί.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος που τελούσε υπό κράτηση από το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τον 35χρονο, καθώς όπως όλα δείχνουν φαίνεται να έπεσε θύμα πλεκτάνης του 35χρονου.

Όπως μεταδίδει το sigmalive, σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πτώματα στο φρεάτιο ενώ ανέφερε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν τόσο εκεί όσο και στην περιοχή της λίμνης με σκοπό τον εντοπισμό του 6χρονου κοριτσιού.

Ο κ. Σιάηλος τόνισε ότι οι Αρχές βρίσκονται στο πολύ αρχικό στάδιο αναφορικά με την διερεύνηση για την ταυτότητα του δεύτερου πτώματος.

 

Τα κοινά στοιχεία στα δύο πτώματα

Ο δράστης των δύο δολοφονιών είναι σαφές ότι έδρασε με πανομοιότυπο τρόπο. Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν γυμνές και δεμένες χειροπόδαρα, σύμφωνα με την kathimerini.com.cy.

Επίσης επέλεξε να ξεφορτωθεί και τα δύο πτώματα στο ίδιο μέρος.

Με την εξακρίβωση της ταυτότητας της δεύτερης γυναίκας θα μπορέσει να διαφανεί κατά πόσον υπάρχουν και άλλα κοινά σημεία ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Τα μηνύματα που «καίνε» τον «Ορέστη»

Ο 35χρονος ύποπτος σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία χρησιμοποιούσε το προφίλ «Ορέστης» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης,

Όπως αποκάλυψε ο Alpha Κύπρου, o «Ορέστης» είχε συνομιλία με αδερφική φίλη 30χρονης που εξαφανίστηκε από το 2017.

Στη συνομιλία φαίνεται ότι ο «Ορέστης» ασκεί ασφυκτικές πιέσεις στη γυναίκα για να συναντηθούν, ώστε να της αποκαλύψει στοιχεία για την εξαφάνιση της φίλης της. Η γυναίκα αρνήθηκε να τον συναντήσει και του είπε να της στείλει μέσω μηνύματος ό,τι είχε να της πει.

Αναφέρεται επίσης και στη μητέρα της αγνοούμενης και της επεσήμανε ότι έχει στην κατοχή του στοιχεία για την εξαφάνιση, λέγοντας της ότι όταν βρεθούν θα της τα δώσει να τα πάει στην Αστυνομία και θα πρέπει να πει ότι τα βρήκε μόνη της.

Σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου δεν αποκλείεται να πρόκειται για συνομιλία με υποψήφιο θύμα του 35χρονου. Όπως φαίνεται, ο «Ορέστης» είναι ο λογαριασμός του 35χρονου με τον οποίο ενδεχομένως να «ψάρευε» τα θύματά του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ