Μητσοτάκης: Θα θυμόμαστε τον Τσίπρα για ψέματα, φόρους και Μακεδονία


Σε προεκλογικούς ρυθμούς βρίσκεται ο Κυριακός Μητσοτάκη και κατά τη διάρκεια ομιλίας τους στην Λιβαδειά εκτόξευσε πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Λιβαδειά σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Βοιωτίας.

«Για τρία πράγματα θα θυμόμαστε τον Αλέξη Τσίπρα: Ψέματα, φόροι και Μακεδονία», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως δεν χρειάζεται ούτε και ο ίδιος να αντιπολιτευτεί τον απερχόμενο πρωθυπουργό καθώς ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τι σημαίνει πραγματικά η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Νέα Δημοκρατία υπηρέτησε με συνέπεια την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στους τρεις προηγούμενους αρχηγούς της παράταξης και στα όσα πρόσφεραν στο κόμμα και την Ελλάδα.

Επισήμανε ακόμα πως η ΝΔ βάζει το πατριωτικό συμφέρον πάντα πάνω από το κομματικό. Επιτέθηκε, εξάλλου στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως «μας κουνάει το δάχτυλο ο υποστηρικτής του Μαδούρο».

Σχετικά με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ είπε πως συνδυάζει την εμπειρία με την ανανέωση. Μάλιστα όταν μίλησε για την υποψηφιότητα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ολόκληρη η αίθουσα σηκώθηκε όρθια προκειμένου να τον χειροκροτήσει για την προσπάθειά του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να εκφράσει τη πεποίθησή του ότι στον δήμο της Αθήνας θα κερδίσει άνετα ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε Live την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ