Έντρομη καθηγήτρια ανακάλυψε δύο 14χρονες μαθήτριες της που σχεδίαζαν 9 φόνους – Τι έγραφαν στις σημειώσεις τους (vid)


Δύο 14χρονες μαθήτριες συνελήφθησαν την Πέμπτη, όταν οι αρχές ανακάλυψαν μια λίστα που έφτιαχναν με ανθρώπους που σχεδίαζαν να σκοτώσουν.

Το γραφείο του Σερίφη στην κομητεία Highlands County στη Φλόριντα, ανακοίνωσε ότι μία καθηγήτρια στο Avon Park Middle School βρήκε την λίστα σε ένα φάκελο με τις ετικέτες “απόρρητες πληροφορίες” ,”Μην το ανοίξετε” και και “Project 11/9”.

Η καθηγήτρια είπε στους αστυνομικούς ότι τα κορίτσια “έπαθαν υστερία” όταν ανακάλυψαν ότι έχασαν το φάκελο. Η ίδια κατέθεσε ότι μέσα στο φάκελο υπήρχαν οκτώ σελίδες στις οποίες έγραφαν τα ονόματα των 9 ανθρώπων που ήθελαν να σκοτώσουν είτε με τα αρχικά τους είτε με ολόκληρο το όνομα.

Ακόμη στις σημειώσεις τους οι 14χρονες ανέφεραν τα “όπλα” που σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν.

Η λίστα με τα ονόματα περιείχε και λεπτομερή σχέδια για το πώς θα γίνουν οι δολοφονίες. Ακόμη, τα δύο κορίτσια είχαν σχεδιάσει το πώς θα αποκτήσουν τα όπλα και στη συνέχεια τον τρόπο που θα καταστρέψουν τις αποδείξεις, καίγοντας και θάβοντας τα πτώματα.

“Στα σχέδια τους αναφέρουν πολλές λεπτομέρειες το πως θα δελεάσουν τα θύματα, πως θα τα σκοτώσουν και πως θα εξαφανίσουν τα πτώματα”, αναφέρει η έκθεση του γραφείου του σερίφη. “Επίσης στις χειρόγραφες σημειώσεις τους γράφουν τι ρούχα θα φορέσουν και ότι θα χρησιμοποιήσουν γάντια”, συνεχίζει.

Η καθηγήτρια που βρήκε το φάκελο ανέφερε ότι άκουσε μία από τις μαθήτριες να λέει: «Απλά θα τους πω ότι ήταν φάρσα αν με καλέσουν ή αν το βρουν». Το γραφείο του σερίφη δεν ανέφερε πως βρήκε το φάκελο η καθηγήτρια.

Τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν στο τμήμα του Juvenile Justice facility στη Φλόριδα. Αντιμετωπίζουν 9 κατηγορίες για συνωμοσία με σκοπό την ανθρωποκτονία και τρεις κατηγορίες για συνωμοσία με σκοπό την απαγωγή.

“Είναι πραγματικά τρομακτικό να μην ξέρεις αν το παιδί σου ήταν σε αυτή τη λίστα ή όχι, Και οι δύο τους δεν φαίνονταν για κορίτσια που μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα. Ήταν φιλικές και κοινωνικές,” δήλωσε ένας γονέας στο Fox News.


ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ