Μπορεί η δεύτερη σεζόν «The Terror» να είναι πιο τρομακτική από την πρώτη;


Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, τοποθετημένη στην Αρκτική το 1850, η σειρά παραγωγής Ρίντλεϊ Σκοτ, «The Terror», ήταν ένα δυσβάσταχτο, κατάμαυρο αριστούργημα.

Κι ενώ αυτή, η πρώτη ιστορία, των πλοίων Τρόμος και Ερεβος και των πληρωμάτων τους, που προσπάθησαν, μοιραία, το 1848 ν’ ανακαλύψουν το «Βορειοδυτικό Πέρασμα» τελείωσε οριστικά, η δεύτερη σεζόν της σειράς είναι στα σκαριά. Με άλλους συντελεστές, άλλη εποχή και υπόθεση και με συνδετικό κρίκο, κυρίως, τα αισθήματα που προκαλεί στο θεατή και τον ανθρώπινο αγώνα επιβίωσης.

Ο δεύτερος κύκλος θ’ αποτελείται από 10 επεισόδια που θα σκηνοθετήσει ο – καθόλου τυχαία Αμερικανο-Ιαπωνικής καταγωγής – Τζόζεφ Κουμπότα Βλάντικα, με εμπειρία στα «Narcos», «Outcast» και «Fear the Walking Dead». Η σεζόν θα εκτυλίσσεται στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου, σε μια Αμερικανο-Ιαπωνική κοινότητα που εκδιώκεται από την Καλιφόρνια για να ζήσει έγκλειστη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Ειρηνικό.

Ο Αλεξάντερ Γου, executive producer της σειράς, εξηγεί: «Ελπίζουμε να αποδώσουμε τον ακραίο τρόμο του ιστορικού βιώματος με τρόπο που μοιάζει σύγχρονος και σχετικός με την παρούσα στιγμή. Η δυνατότητα να το πραγματοποιήσουμε αυτό μ’ ένα καστ που αποτελείται ως επί το πλείστον από Ασιάτες και Αμερικανο-Ασιάτες μας γεμίζει και ενθουσιασμό, αλλά και ταπεινότητα.» Η δεύτερη σεζόν του «The Terror» θα προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση μέσα στο 2019.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ