Αντετοκούνμπο και Μπακς βγάζουν “σκούπα” στους Πίστονς. video


Μια… ανάσα από την πρόκριση τους στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ βρίσκονται οι Μπακς. Η ομάδα του Αντετοκούνμπο έκανε το 3-0 στη σειρά με τους Πίστονς, επικρατώντας μέσα στο Ντιτρόιτ με 119-103.

Αντετοκούνμπο και Μπακς έκαναν… περίπατο μέσα στην έδρα των Πίστονς (119-103) και ετοιμάζονται να «σκουπίσουν» την ομάδα του Ντιτρόιτ.

Οι Μπακς δεν δυσκολεύτηκαν ούτε μέσα στο Ντιτρόιτ και έκαναν το 3-0 σε σειρά των πλέι οφ του ΝΒΑ για πρώτη φορά από το 1986. Πλέον, τα «ελάφια» θέλουν άλλη μία νίκη για να προκριθούν στον δεύτερο γύρο.

Ο Αντετοκούνμπο φορτώθηκε νωρίς με φάουλ, είχε μια δύσκολη πρώτη περίοδο (δεν έβαλε ούτε πόντο), αλλά ολοκλήρωσε το ματς με double-double. Σε 28 λεπτά συμμετοχής, ο «Greek freak» είχε 14 πόντους (4/6 βολές, 5/10 δίποντα και 0/3 τρίποντα) 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 4 λάθη και 5 φάουλ.

Κορυφαίος των Μπακς –που είχαν άλλους έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων- ήταν ο Μίντλετον με 20 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Μπλέντσο και Λόπες με 19.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά (απουσίασε από το δύο πρώτα ματς με πρόβλημα στο γόνατο) και είχε 27 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς θα γίνει τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης ξανά στο Ντιτρόιτ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ