Πάσχα 2019: Σε αυτό το κανάλι θα δούμε φέτος το «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» [video]


Πρόκειται την πιο δημοφιλή τηλεοπτική παραγωγή για τη Μεγάλη Εβδομάδα και αυτό το Πάσχα θα μπορούμε να την παρακολουθήσουμε μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (Jesus of Nazareth) είναι μια βρετανική και ιταλική παραγωγής που έχει συνολική διάρκεια 371 λεπτών. Θεωρείται και όχι άδικα ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης και η οποία εξιστορεί τη γέννηση, τη ζωή, τα πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού με την σκηνοθεσία να είναι του μεγάλου Ιταλού σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι.

Η πρεμιέρα της σειράς έγινε στις 27 Μαρτίου 1977 από ιταλικό κανάλι RAI 1. Ο προϋπολογισμός της ήταν 180.000.000 δολάρια και η κινηματογράφησή της έγινε από την RAI Radiotelevisione Italiana.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αυτό το Πάσχα, το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 φέρνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες δύο μεγαλοπρεπείς θρησκευτικές τηλεοπτικές υπερπαραγωγές που έχουν γράψει ιστορία. «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και «Η Βίβλος» επιστρέφουν και φέτος στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1.

Από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και το Μεγάλο Σάββατο στις 20:45 το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» επιστρέφει ξανά. Ακολουθεί, στις 23:00 το μεγαλόπνοο blockbuster «Η Βίβλος» το οποίο θα προβάλλεται από τη Μεγάλη Τετάρτη έως τη Μεγάλη Παρασκευή.

«Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ»: Θρησκευτικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής 1977 Σκηνοθεσία: Φράνκο Τζεφιρέλι

Παίζουν: Ρόμπερτ Πάουελ, Αν Μπάνκροφτ, Ολίβια Χάσεϊ, Έρνεστ Μποργκνάιν, Κλαούντια Καρντινάλε, Τζέιμς Μέισον,Τζέιμς Φαρεντίνο, Λόρενς Ολίβιε, Άντονι Κουίν, Ρόντ Στάιγκερ Ντόναλντ Πλέζανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Πίτερ Ουστίνοβ, Μάικλ Γιόρκ.

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ