Τέλος το Survivor για τον Τανιμανίδη! Τι θα παρουσιάζει του χρόνου;

Απευθείας συνομιλίες µε τα δυνατά ονόµατα του σταθµού ξεκινά ο ΣΚΑΪ προκειµένου να τα αξιοποιήσει σε παραγωγές ανεξάρτητες από την Acun Media.

Στην πρώτη γραµµή ενδιαφέροντος για το κανάλι του Φαλήρου βρίσκεται ο Σάκης Τανιµανίδης, µε τον οποίο ξεκινούν συζητήσεις για διάφορες νέες προτάσεις, δικές του αλλά και του καναλιού.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, επικρατέστερο πρόγραµµα για το οποίο προορίζεται ο παρουσιαστής του «Survivor» είναι το τηλεπαιχνίδι «Boom!», που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ για τη ζώνη lead-in του δελτίου. Οι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούν τον Σάκη Τανιµανίδη ισχυρό ατού για το νέο τηλεπαιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες απαντούν σε ερωτήσεις µε στόχο να απενεργοποιήσουν µια «βόµβα». Το πιθανότερο είναι ο παρουσιαστής να µη µετέχει στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που επιστρέφει τελικά, πιθανότατα µε ένα επεισόδιο την εβδοµάδα, στην prime time της Κυριακής.

Την ίδια στιγµή, στον ΣΚΑΪ σπεύδουν να στήσουν και το δεύτερο τηλεπαιχνίδι «Guess my age», µε στόχο να βγει στον αέρα µέσα στον Ιούνιο. Σκοπός είναι να αποκτήσει το κοινό του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και από την έναρξης της νέας σεζόν να δηµιουργηθεί µια ζώνη µε τα δύο τηλεπαιχνίδια back to back αµέσως πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ