Κύπρος: “Ανέβαζε”… καλλιτεχνικές φωτογραφίες από τα μέρη που πετούσε τα πτώματα ο “Ορέστης”


Η Κύπρος δεν μπορεί να “χωνέψει” τα όσα συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση του φερόμενου ως serial killer

Ενώ οι Αρχές αναζητούσαν τις εξαφανισμένες γυναίκες, ο 35χρονος αναρτούσε στα social media φωτογραφίες από τα τοπία που πετούσε τα πτώματα. Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης κόρης της πρώτης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή.
Ταυτοποιήθηκε και δεύτερη σορός. Τρόμος για το τι μπορεί να “κρύβει” το φρεάτιο του τρόμου.

Από τη μία η αποκάλυψη πτωμάτων από το φρεάτιο στο Μιτσερό και από την άλλη τα όσα ωμά παραδέχτηκε για τους φόνους δύο γυναικών στους ανακριτές ο 35χρονος, συνθέτουν το σκηνικό μιας άνευ προηγουμένου φρικιαστικής υπόθεσης που όμοια της ίσως δεν έζησε ξανά η Κύπρος. Που όμοιά της δε βρέθηκε ξανά στο παρελθόν ενώπιον των κυπριακών αστυνομικών…

Κύπρος – Ο… καλλιτέχνης serial killer

Κύπρος

Στα όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως από τη δράση του 35χρονου, έρχονται να προστεθούν και άλλες πτυχές που προκαλούν τουλάχιστον ανατριχίλα! Κύπρος: Ομολογία σοκ από τον «Ορέστη»! Έκαναν σεξ, την έπνιξε και την…

Όπως το γεγονός ότι σε προφίλ που διατηρούσε τόσο στο facebook όσο και σε άλλες πλατφόρμες αναρτούσε -σε διάφορες ημερομηνίες- φωτογραφίες από τις περιοχές που έριχνε τα νεκρά πτώματα του με σκοπό να τα εξαφανίσει. Κάποιες εξ αυτών μάλιστα σε ημερομηνίες μετά τη διάπραξη των αδικημάτων, που όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου προσδιορίζονται μεταξύ 23.7.2018 και 20.3.2019.

Στις πιο κάτω φωτογραφίες απεικονίζονται η Λίμνη Μεμί όπου η Αστυνομία ψάχνει τη σορό της μικρούλας Sierra καθώς και το φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό, από το οποίο ανασύρθηκαν τα πτώματα.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους ανακριτές της υπόθεσης, όπως ακούστηκε και ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας, κατά την πρώτη προσαγωγή του υπόπτου την Παρασκευή.

Εμφανιζόταν και συστηνόταν μάλιστα ως φωτογράφος, χωρίς ουδείς να γνωρίζει τότε ότι οι ειδυλλιακές φωτογραφίες που αναρτούσε έκρυβαν πίσω τους φρικιαστικά εγκλήματα που θα σόκαραν αργότερα την κυπριακή κοινωνία.

Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτούσε: 

Κύπρος Κύπρος

Υπενθυμίζεται μάλιστα, όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό δημοσίευμα της Cyprus Times, ότι είχε κάνει και ανάρτηση με αναφορά στη σφαγή του My Lai.

Κύπρος – Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στο Ξυλιάτο – Άφαντη η σορός της εξάχρονης

Τα λόγια είναι φτωχά, πολύ φτωχά για να περιγράψουν με τα όσα συγκλονιστικά εκτυλίσσονται από την περασμένη Κυριακή, γύρω από το φρεάτιο του θανάτου.

Μετά την ανεύρεση και της δεύτερης σορού στο μεταλλείο στο Μιτσερό, η Αστυνομία επανάρχισε τις έρευνες τόσο στο Μιτσερό, όπου υπάρχουν ενδείξεις για πιθανό, εντοπισμό κι άλλων πτωμάτων, όσο και στη λίμνη του Ξυλιάτου για εντοπισμό της σορού της εξάχρονης κόρης του πρώτου θύματος.

Την ίδια ώρα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού της δεύτερης νεκρής γυναίκας, ενώ άρχισαν οι διαδικασίες για εντοπισμό προσώπων προς αναγνώριση του θύματος.

Παράλληλα ο 35χρονος ύποπτος περνά από εξαντλητική ανάκριση και τα όσα ισχυρίστηκε ενώπιον των Αρχών διερευνώνται με κάθε λεπτομέρεια.

Κλειδί στις έρευνες αποτέλεσε και αποτελεί το προφίλ του 35χρονου εν ονόματι «Ορέστης» με τον λογαριασμό που επικοινωνούσε με τα θύματα.

Με πληροφορίες από: cyprustimes.com/reporter.com.cy


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ