Οι Σέλτικς περιμένουν τον Αντετοκούνμπο. Το… καθαρίζουν Μπλέιζερς και Ράπτορς – videos


Οι Σέλτικς έκαναν το 4-0 στη σειρά με τους Πέισερς και πλέον… περιμένουν τους Μπακς του Αντετοκούνμπο στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ! Μια νίκη πριν την πρόκριση βρίσκονται οι Μπλέιζερς, που έκαναν το 3-1 στη σειρά κόντρα στους; Θάντερ! Σε… ανάλογη θέση και οι Ράπτορς, που πέρασαν από την έδρα των Μάτζικ.

Οι Μπόστον Σέλτικς έγινε η πρώτη ομάδα -χρονικά- που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ. Οι «Κέλτες» «σκούπισαν» τη σειρά με τους Πέισερς (4-0) κερδίζοντας για δεύτερη φορά μέσα στην Ιντιανάπολις, με 110-106.

Πλέον οι Σέλτικς περιμένουν τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνουν και αυτοί το 4-0 στη σειρά τους με τους Πίστονς (3-0) για να συναντηθούν στα ημιτελικά της Ανατολής, όπου η ομάδα του «Greek freak» θα έχει πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ ξεχώρισε για τους νικητές, σημειώνοντας 20 πόντους, ενώ οι Τζέισον Τέιτουμ και Μάρκους Μόρις πρόσθεσαν από 18. Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 22 πόντους και ο Ταϊρίκ Έβανς με 21 π. δεν μπόρεσαν να… σταματήσουν την «σκούπα» των Σέλτικς.

Ένα… βήμα μακριά από τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ βρίσκονται οι Μπλέιζερς, που νίκησαν τους Θάντερ στην Οκλαχόμα (111-98) και έκαναν το 3-1 στη σειρά.

Οι Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (27 πόντους) και Ντέμιαν Λίλαρντ (24 πόντους) πρωταγωνίστησαν για τους νικητές. Για τους ηττημένους, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό με 14 πόντους και 5/21 σουτ. Ο Πολ Τζορτζ είχε  32 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ για τους γηπεδούχους.

Ανάλογο… βήμα έκαναν και οι Ράπτορς, που κέρδισαν για τρίτο σερί ματς τους Μάτζικ. Οι Καναδοί πέρασαν από το Ορλάντο με 107-85 κι έφτασαν στο 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κογουάι Λέοναρντ που πέτυχε 34 πόντους. Ο Άαρον Γκόρντον ξεχώρισε με 25 πόντους για τους γηπεδούχους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ