ΠΑΟΚ: Παγκόσμια αποθέωση για τη φιέστα (vids)


Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια και το πανηγύρισε με μία πραγματικά εκπληκτική φιέστα, η οποία έγινε θέμα στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του εξωτερικού

Η φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας, απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από όλους στην Ελλάδα, καθώς επρόκειτο για μία ακριβή παραγωγή, που θύμιζε αντίστοιχες του εξωτερικού.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από τη διάδοσή της σε όλο τον κόσμο, αφού μεγάλα Μέσα του παγκόσμιου αθλητισμού, έκαναν ειδικές αναφορές, με video από την ιστορική βραδιά του ΠΑΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εικόνα από τη φιέστα του Δικεφάλου του Βορρά, ανάρτησε στη σελίδα της στα social media, η κορυφαία γαλλική εφημερίδα Equipe, έχοντας τίτλο: «Ηφαιστειογενή ατμόσφαιρα για τον τίτλο του ΠΑΟΚ» και γράφοντας: «ΟΚ. Ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά».

Video από την Τούμπα ανέβασε όμως και το SportBible, που θεωρείται μία από τις κορυφαίες αθλητικές ιστοσελίδες του κόσμου, με λεζάντα: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το ελληνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια. Οι σκηνές…».

Τα video από τη φιέστα του ΠΑΟΚ:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ