Master Chef: Αυτοί οι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση


Αρκετή ένταση και άγχος είχε και η αποψινή δεύτερη δοκιμασία των παικτών του Master Chef μετά από αυτή του Mystery Box.

Όταν ο Θάνος κέρδισε τη δοκιμασία του Mystery box, κλήθηκε να μοιράσει στην επόμενη δοκιμασία τα πιάτα που θα έφτιαχναν οι συμπαίκτες του, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε μύδια και χταπόδι. Ο νεαρός παίκτης λοιπόν είπε ότι θα μοίραζε τους παίκτες σε… τεταρτημόρια. Εννοώντας βέβαια πως θα έδινε στους τέσσερις πρώτους που είχε μπροστά του το ένα υλικό και στους άλλους τέσσερις το άλλο. Όσο για εκείνον θα έπαιρνε το χταπόδι.

Ο Πάνος πήρε καλές κριτικές για το πιάτο του που περιείχε μύδια. Η Ασημίνα, όπως είπε ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν αρκετά δημιουργική στο πιάτο της με μύδια. Τη δική της εκδοχή με κύριο συστατικό τα μύδια πρόσφερε στους κριτές η Ιωάννα η οποία, δημιούργησε ένα μέτριο προς καλό πιάτο. Η Σπυριδούλα κέρδισε καλές κριτικές, όμως ο Παντελής που ακολούθησε και ήταν ο πρώτος με πιάτο με κύριο υλικό το χταπόδι, είχε μία ατυχία αφού έσπασε ο κρόκος του αυγού που περιείχε. Η κριτική που άκουσε από τους κριτές δεν ήταν καθόλου καλή. Ακολούθησε η κριτική του πιάτου του Ζαχίρ που όμως δεν ενθουσίασε τους κριτές.

Ο Μανώλης είχε τεχνικό πρόβλημα στο πιάτο του ενώ ο Θάνος είχε επίσης κάποιες αστοχίες ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε ότι δεν ήταν καθόλου δημιουργικό το πιάτο του. Το τελευταίο πιάτο που δοκίμασαν οι κριτές ήταν αυτό του Χρήστου ή “Κρατς” ο οποίος έκανε ένα καλό -σχετικά- πιάτο και αρκετά δημιουργικό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιος παίκτης βγήκε νικητής στη δοκιμασία και ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ