Βασίλης Μίχας: Αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο του στην «Επιστροφή»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή», Βασίλης Μίχας, αποκάλυψε πώς έγινε ηθοποιός.

Ο 26χρoνος πρωταγωνιστής, δεν έχει κλέψει τυχαία τις καρδιές των κοριτσιών και όχι μόνο…
Ο νεαρός που έχει ασχοληθεί από μικρός με το ποδόσφαιρο, την πυγμαχία και το μόντελινγκ, εξήγησε μιλώντας σε γνωστή εφημερίδα πώς πήρε την απόφαση να στραφεί στην υποκριτική και πώς πήρε τον ρόλο του εξαφανισμένου Μάνου.

«Πήγα στην οντισιόν. Από την πρώτη φορά που με είδαν μου ζήτησαν να μείνω και μάλιστα έκανα αρκετά δοκιμαστικά την ίδια μέρα μέχρι να πάρω τον ρόλο. Δεν γνωρίζω πόσα άτομα είδαν, αλλά λογικά θα είδαν πολλά πριν και μετά από μένα. Πηγαίνοντας δεν περίμενα κάτι. Κυρίως ήθελα να δω τη διαδικασία μιας ακρόασης, γιατί δεν το είχα ξανακάνει. Οπότε περισσότερο με απασχόλησε τι είναι όλο αυτό και πώς εγώ θα το κάνω καλύτερα παρά αν θα με πάρουν ή όχι για τον ρόλο», ανέφερε στην Espresso.
Ποιος είναι ο Βασίλης, τον οποίο μέχρι χθες δεν γνωρίζαμε;
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κυψέλη από Ελληνα πατέρα και Αλβανίδα μητέρα. Οι γονείς μου δεν είχαν σχέση με το επάγγελμα του ηθοποιού. Ο πατέρας μου είναι υδραυλικός και η μητέρα μου είναι φαρμακοποιός. Ποτέ δεν φαντάστηκα τον εαυτό μου ως ηθοποιό. Ημουν ποδοσφαιριστής, φοιτητής μηχανολογίας και στη συνέχεια προπονητής. Παράλληλα με κέρδισε και το μόντελινγκ. Μετά την επιλογή μου να παίξω στην “Επιστροφή” έχω αρχίσει εδώ και περίπου έναν χρόνο μαθήματα υποκριτικής και μετά το τέλος των γυρισμάτων θα συνεχίσω ακόμα πιο εντατικά».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ