Ο serial killer της Κύπρου χαμογελαστός φωτογραφίζει τον Χριστόφια

Σοκάρει το πόσο ατάραχος εμφανιζόταν λίγα 24ωρα μετά τις μακάβριες αποκαλύψεις ο Νίκος Μεταξάς.
Κάλυπτε δεκάδες εκδηλώσεις σαν να μη συνέβαινε τίποτα.
Τα μαθήματα photoshop στο YouTube και τα νεότερα από τις έρευνες.

Τετάρτη 17 Απριλίου. Γίνεται μια εκδήλωση στην Κύπρο προς τιμήν του Δημήτρη Χριστόφια σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη. Την εκδήλωση «καλύπτει» ένας χαμογελαστός άνθρωπος. Ο άνθρωπος αυτός κινηματογραφεί τα πάντα αφού σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης έχει αναλάβει το έργο αυτό από συγγενείς. Ο άνδρας αυτός κινείται άνετα στον χώρο και κάνει την δουλειά του όπως πάντα.

Μόνο, που ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άλλος από τον 35χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη της μέχρι σήμερα διπλής δολοφονίας δυο γυναικών και ο άνθρωπος που αποκαλούν serial killer και με την δράση του έχει «παγώσει» την Κύπρο και όχι μόνο. Κύπρος: Απαθής και χωρίς ίχνος μεταμέλειας ο «Ορέστης» για τα θύματά του

Ήδη οι αρχές πριν από τρεις ημέρες, στις 14 Απριλίου έχουν βρει μια σορό στο περιβόητο φρεάτιο του τρόμου στο Μιτσερό. Αλλά εκείνος κάνει την δουλειά του ατάραχος. Όπως μάλιστα σημειώνει η εφημερίδα Πολίτης, δημοσιογράφος της του ζήτησε να της στείλει φωτογραφίες σε καλύτερη ανάλυση κι εκείνος το έκανε με απίστευτο επαγγελματισμό. Άλλωστε, ο άνθρωπος αυτός έκανε και μαθήματα photoshop μέσω YouTube!

Εκτός από την συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως σημειώνει η εφημερίδα ο 35χρονος είχε πολύ ενεργή κοινωνική ζωή. Κάλυπτε πολλές εκδηλώσεις, με την ιδιότητά του ως φωτογράφος. Μεταξύ των εκδηλώσεων -στις οποίες παρίσταντο και πολιτικά πρόσωπα από διάφορα κόμματα- ο 35χρονος ήταν παρών και σε εκδήλωση για ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος στις 9 Φεβρουαρίου 2017. Μάλιστα, για την εν λόγω εκδήλωση εκφράζονταν ευχαριστίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους διοργανωτές «για την υπέροχη συνεργασία» που είχαν με τον Νίκο Μεταξά.Το βίντεο που έφτιαξε για το μοντέλο από την ΒουλγαρίαΟυδέν νεότερο από τις έρευνες

Χωρίς κανένα νέο στοιχείο ολοκληρώθηκαν και χθες οι έρευνες στο φράγμα του Ξυλιάτου. Εκεί, δεν προέκυψε κάτι που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Νίκου Μεταξά ότι εκεί πέταξε το πτώμα της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuc. Ωστόσο ο ίδιος επιμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς, παρά το ότι οι ανακριτές διατηρούν επιφυλάξεις για το αν λέει την αλήθεια. Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές στον «Π», είναι πάρα πολύ δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι ένας άνθρωπος που ομολογεί ότι σκότωσε μια γυναίκα και το παιδί της, πήρε το ρίσκο να πετάξει σε δύο διαφορετικά σημεία τα πτώματα. Όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές, «ένας έξυπνος άνθρωπος δεν θα έθετε σε κίνδυνο τον εαυτό του ώστε να γίνουν αντιληπτές οι κινήσεις του πετώντας πτώματα σε δύο σημεία, αυξάνοντας τον κίνδυνο να τον δει κάποιος, είτε στο φράγμα είτε στο μεταλλείο. Θα επέλεγε να ρισκάρει μία φορά και να πετάξει και τα δύο πτώματα στον ίδιο χώρο». Ιδιαιτέρως για το φράγμα του Ξυλιάτου, το οποίο είναι πιο εκτεθειμένο σε μάτια πολλών ανθρώπων, το ρίσκο ήταν πολύ μεγαλύτερο, και μάλιστα αν συνέβη αυτό που ανέφερε, δηλαδή να μπήκε στο νερό για να σπρώξει το πτώμα πιο βαθιά.

πηγή: Politis.com.cy

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ