Αυτό και αν είναι έκπληξη! Δείτε με τι θέλει να ασχοληθεί η Μαριάννα Παινέση!


Καλλονή, µε εξωτική οµορφιά που σπάνια συναντά κανείς, ήρεµη και ευγενής. Η Μαριάννα Παινέση, η οποία κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα του «Greece’s next top model», εδώ και λίγους µήνες απολαµβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της.

«Κάνω αυτό που µου αρέσει και για το οποίο κόπιασα. Μετά το παιχνίδι ασχολούµαι µε το µόντελινγκ full time. Παρότι δεν κέρδισα εγώ, αυτό που µου έχει µείνει ως εµπειρία είναι πολύ θετικό. Παράλληλα, απολαµβάνω καθηµερινά την αγάπη του κόσµου, τον οποίο και ευχαριστώ πολύ», τονίζει στη Realnews. Η Μαριάννα έχει γίνει περιζήτητη.

«Πλέον ασχολούµαι συνεχώς µε το µόντελινγκ και σε αυτό έχει παίξει καθοριστικό ρόλο η συµµετοχή µου στο “GNTM”. Γι’ αυτό, άλλωστε, πήρα την απόφαση να λάβω µέρος. Ωστόσο, δεν θα έλεγα ότι µου άνοιξαν πόρτες που δεν θα άνοιγαν», εξηγεί. Το µόντελινγκ, όµως, δεν είναι ο µοναδικός χώρος στον οποίο δραστηριοποιείται η 24χρονη καλλονή, καθώς ήδη κάνει τα πρώτα δειλά βήµατά της και στο καλλιτεχνικό στερέωµα.

«Αναφέρω µε χαρά ότι συµπρωταγωνιστώ µαζί µε τον Χρήστο Χολίδη στο καινούργιο του βιντεοκλίπ, που θα κυκλοφορήσει µετά το Πάσχα», αποκαλύπτει µε περηφάνια. «Επίσης, πρόκειται να συµµετάσχω σε µια ταινία µικρού µήκους, µε τίτλο “Speak” («Μίλα»), σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαγκαράκη. Είναι µια δυνατή ταινία που αφορά ένα ευαίσθητο θέµα, τη βία κατά των γυναικών».

Το… φλερτ της µε τον καλλιτεχνικό χώρο είναι απόλυτα συνειδητό, καθώς έχει επίγνωση ότι το µόντελινγκ έχει ηµεροµηνία λήξης. «Θα ήθελα κάποια στιγµή να δοκιµαστώ και σε άλλα καλλιτεχνικά µονοπά τια, όπως το τραγούδι. Πάντα, βέβαια, µπορώ να ασχοληθώ και µε τα παιδαγωγικά ακολουθώντας τις σπουδές µου», λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ