Οπαδοί της Λάτσιο σήκωσαν φασιστικό πανό για τον Μουσολίνι. video


Μίλαν και Λάτσιο κοντράρονται το βράδυ στο “Σαν Σίρο” στη ρεβάνς του 0-0 στο “Ολίμπικο”, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Μερίδα σκληροπυρηνικών οπαδών των φιλοξενούμενων -που ταξίδεψα στο Μιλάνο- ύψωσαν πανό σε κεντρικό δρόμο της πόλης, υπέρ του Ιταλού δικτάτορα, Μπενίτο Μουσολίνι.

Η Μίλαν υποδέχεται τη Λάτσιο στη τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας (9-0 το πρώτο ματς). Αντί -όμως- η κουβέντα να επικεντρώνεται στο ποδοσφαιρικό σκέλος, πηγαίνει… εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι οπαδοί της Λάτσιο είναι γνωστοί για τις φασιστικές τους αντιλήψεις, κάτι που έδειξαν και την Μεγάλη Τετάρτη. Όπως έγινε γνωστό, μια μερίδα των Ultras των Λατσιάλι, ταξίδεψαν στο Μιλάνο για το παιχνίδι και ύψωσαν πανό στο κέντρο της ιταλικής μεγαλούπολης με μήνυμα υπέρ του Ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι.

«Τιμή στον Μπενίτο Μουσολίνι», ανέφερε το περιεχόμενο του πανό που ύψωσαν κοντά στην Πιατσάλε Λορέτο, εκεί όπου κρεμάστηκε το πτώμα του Μουσολίνι, μετά την εκτέλεσή του. Οι οπαδοί δεν έμειναν μόνο σε αυτή την πρόκληση, αλλά φώναξαν και αρκετά φασιστικά συνθήματα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ