Απίστευτο βίντεο: Χρυσή Ολυμπιονίκης κάνει δηλώσεις on camera και σωριάζεται στο έδαφος


Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, και δείχνει μία Χρυσή Ολυμπιονίκη να λιποθυμάει οn camera τη στιγμή που έδινε συνέντευξη!

Το απίστευτο αυτό βίντεο δείχνει την 36χρονη χρυσή Ολυμπιονίκη στο βόλεϊ με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, Ζακλίν Καρβάλιο, να λιποθυμάει τη στιγμή που έδινε συνέντευξη σε ζωντανή σύνδεση!

Η 36χρονη βρέθηκε στο γήπεδο να παρακολουθήσει από την κερκίδα έναν αγώνα του άντρα της, Μουρίλο, ο οποίος αγωνίζεται στην Σέσι, και βρέθηκε να σωριάζεται στο πάτωμα την ώρα που έδινε συνέντευξη. Η Ζακλίν Καρβάλιο με τις συμμετοχές της στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, έχει κατακτήσει την κορυφή. Έχει καταφέρει να κατακτήσει μεταξύ άλλων 15 μετάλλια, εκ των οποίων ξεχωρίζουν τα δύο χρυσά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και 2012.

Σε μία ανάπαυλα του αγώνα, η Ζακλίν Καρβάλιο κλήθηκε να εμφανιστεί στην κάμερα και να κάνει κάποιες δηλώσεις σε ζωντανή μετάδοση για λογαριασμό καναλιού που μετέδιδε τον αγώνα, αλλά λόγω της αφόρητης ζέστης, η 36χρονη εντυπωσιακή αθλήτρια λιποθύμησε…

Δείτε εδώ όλες τις καυτές αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων 2016.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ