Χρηστίδου: Τι δήλωνε για τον Μαραντίνη σε συνέντευξή της πριν το χωρισμό και δημοσιεύεται σήμερα;

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του χωρισμού τους το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης.

Τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μετά από 9 χρόνια έγγαμου βίου.

Η παρουσιάστρια όμως πριν από την ανακοίνωση της, είχε μιλήσει στο περιοδικό Τηλέραμα, το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα (25/04) και είχε αναφερθεί στο γάμο της με τον Θοδωρή.

Καθώς ολοκληρώνεται η σεζόν, πιστεύετε πως θα συνεχίσετε και του χρόνου;
«Μακάρι… Όλοι στο «Έλα, χαμογέλα» έχουμε και τη διάθεση και την απεριόριστη όρεξη να συνεχίσουμε.»

Εάν σας πρότειναν κοινή εκπομπή με τον σύζυγό σας;
«Μας έχει προταθεί αρκετές φορές, αλλά το έχουμε απορρίψει ως ενδεχόμενο.»

Ποια πιστεύετε πως είναι η μαγική «κόλλα» που μπορεί να κρατήσει έναν γάμο;
«Σε όλες τις σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές είτε επαγγελματικές είτε συζυγικές, το νούμερο ένα συστατικό είναι ο σεβασμός.»

Μοιράζεστε προβλήματα υγείας της οικογένειάς σας ή ευαίσθητα θέματα, όπως η απώλεια του μωρού σας. Πώς αποφασίσατε να προβαίνετε σε τόσο προσωπικές αποκαλύψεις; Υπάρχει σε αυτό ένα κόστος;
«Θα ήταν αστείο να κρύβω πράγματα όταν επιδιώκω την αληθινή και άμεση σχέση με το κοινό τόσο στην τηλεόραση όσο και στα social media. Είναι κάτι που συνεπάγεται η δουλειά μας. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει για μας και αυτή τη σχέση τη χτίζεις με τα χρόνια. Μοιράζομαι αρκετά, στο πλαίσιο όμως που αυτό προστατεύει την οικογένεια και δεν εκθέτει τα παιδιά μας.»

Σε σχόλια που έχουν γίνει εναντίον σας, ο σύζυγός σας σας έχει υπερασπιστεί και έχει πάρει θέση. Είναι αυτός ένας από τους λόγους που μπορεί να κάνει δυνατότερη τη σχέση ανάμεσα σε δύο συζύγους;
«Ο Θοδωρής έχει την ίδια νοοτροπία με μένα. Θέλει να δείξει την εναντίωσή του γενικά σε αυτά τα σχόλια. Έτσι είναι και στην καθημερινότητά του. Άλλωστε η εκτίμηση που έχω σε εκείνον πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από ανάλογες ενέργειες και συμπεριφορές.», δηλώνει η ίδια.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ