Τα ζώδια και οι απαγορευμένοι έρωτες τους με ένα τραγούδι – Ποιο τραγούδι που μιλά για παράνομη αγάπη ταιριάζει στο ζώδιο σου;


Πόσα πια τραγούδια γράφτηκαν για τους πιο καυτούς, δυνατούς, έντονους Έρωτες που ονομάζουμε… απαγορευμένους; 

Λίγο-πολύ όλοι μας, κάποτε μπλεχτήκαμε σε αυτόν τον φαύλο κύκλο που ονομάζεται ερωτική παρασπονδία.
Είναι το απαγορευμένο πιο γλυκό; Είναι ο πόνος μεγαλύτερος όταν το αντικείμενο του πόθου σου ανήκει αλλού; Είναι ο πόθος πιο δυνατός όταν ο έρωτας είναι κρυφός; Είναι απόλαυση και συγχρόνως φόβος να κρύβεσαι συνεχώς; Κανείς δεν ξέρει…
Η ιστορία λέει πάντως, πως το απαγορευμένο πολλοί το έζησαν και πολλοί το τραγούδησαν, αρά οι άγραφοι κανόνες του Έρωτα, υπάρχουν για να… παραβιάζονται τελικά;

Τα ζώδια όταν δοκιμάζουν τον απαγορευμένο καρπό του έρωτα με ένα τραγούδι!

ΚΡΙΟΣ: Κατερίνα Στανίση- Μυστικέ μου έρωτα
«Λοιπόν κοίτα, θα σου πω όπως πάντα την αλήθεια χύμα! Δεν κάνω γενικά αμαρτίες και δεν ψάχνομαι. Αλλά στον Έρωτα όταν μιλά το κορμί, το πάθος, η φωτιά που καίει τα στήθια, ορμάς! Θα σου έρθει το 10 το καλό και δεν θα ορμήσεις; Μυστικός έρωτας και θα είναι και η μόνη αλήθεια που δεν θα πω…»!

ΤΑΥΡΟΣ: Λάθος- Μελίνα Ασλανίδου
«Αχ το ξέρω ότι είναι λάθος… Το ξέρω! Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος εγώ, αλλά τι να κάνω παρασύρθηκα… Και τώρα μπερδεύομαι! Εκεί στην ησυχία και στην ρουτίνα μου, βρέθηκε ο πιο καυτός και απολαυστικός έρωτας! Αλλά πως να αλλάξω τη ζωή μου για χάρη του; Είναι λάθος! Μάλλον πρέπει να αρχίζω να συνηθίζω αυτό το λάθος… Αλλά εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος είπαμε, ε;»!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Από δω η γυναίκα μου – Λευτέρης Πανταζής
«Έλα μωρέ, παράνομοι έρωτες και τέτοια… Συμβαίνουν αυτά, σιγά. Τι δηλαδή; Δεν μπορείς να αγαπήσεις 2, 3, 10 ανθρώπους ταυτόχρονα; Αμέσως αρχίζουν τα «παίζεις σε διπλό ταμπλό», «παίζεις με ανθρώπους και τέτοια». Γι’αυτό να ξέρετε αμαρτωλά μου παιδιά: Αν γίνει καμιά στραβή και σας ανακαλύψουν, επιστρατεύστε το λέγειν σας και αρχίστε τις εξηγήσεις και που ξέρετε, μπορεί να γλιτώσετε την «παντόφλα»! Ξέρω εγώ…»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λίτσα Διαμάντη – Δεν υπάρχει ευτυχία
«Ξέρω πως την ερωτική ευτυχία την κάνουν δύο! Δεν μ’ αρέσουν οι παρανομίες, εγώ θέλω βαθιά αγάπη και εμπιστοσύνη! Όμως άνθρωπος είμαι, πως μπορώ να ακούσω το μυαλό, όταν μιλά η καρδιά; Mην νομίζετε, πονάω γι’ αυτή την αμαρτία, μετανιώνω, αλήθεια! Αλλά το απολαμβάνω κιόλας, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό…! Το σίγουρο είναι πως τώρα που έμπλεξα, δύσκολα ξεμπλέκω! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει…».

ΛΕΩΝ: Τζένη Βάνου – Αν είναι η αγάπη αμαρτία
«Μα είναι δυνατόν να ποθείς, να αγαπάς κάτι, να το λαχταράς και αυτό να θωρείται αμαρτία; Ναι οκ, καταλαβαίνω πως αν υπάρχει κάποιο άλλο άτομο που όλο αυτό είναι εις βάρος του, αλλά πας κόντρα στον έρωτα για… «ταμπέλες»; Δεν αξίζω ούτε κριτική, ούτε περιφρόνηση από κανένα! Ερωτεύτηκα και έχω κάθε δικαίωμα! Κι αν αυτό είναι αμαρτία, μαγκιά μου!»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γιώτα Λύδια – Συ μου χάραξες πορεία
«Δεν τα μπορώ τα παράνομα! Μου ταράζουν την ψυχική μου γαλήνη και την καθημερινότητα μου! Έλα όμως που «πες-πες-πες» παρασύρομαι και δεν ξέρω πως την ,παθαίνω και την κάνω την αμαρτία. Το θέμα είναι ότι μετά, είμαι στη τσίτα, αγχώνομαι, χαράζω αλλιώς την πορεία της ζωής μου και οργανώνομαι πλέον και στα… κρυφά! Είμαι τόσο σοβαρός και σωστός που κανείς δεν παίρνει χαμπάρι».

ΖΥΓΟΣ: Μάκης Χριστοδουλόπουλος – Παντρεμένοι κι οι δυο
«Τι λέτε καλέ που δεν μπορείς να ερωτευτείς δυο άτομα ταυτόχρονα; Κι αν δεν μπορείς να αποφασίσεις, τι κάνεις; Κι αν ότι δεν σου δίνει το ένα άτομο και στα δίνει το άλλο; Μια χαρά μπορείς και παραμπορείς! Κρατάς την σχέση σου που αγαπάς και λατρεύεις, βρίσκεις κι άλλον έναν έρωτα κρυφό που αγαπάς και λατρεύεις επίσης, φροντίζεις να ανήκει κι αυτός αλλού για να μη σε πιέζει να χωρίσεις και όλα μοιρασμένα μια χαρά! Που είναι το κακό;».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ρίτα Σακελλαρίου – Ιστορία μου, Αμαρτία μου
«Φυσικά και είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της ερωτικής πίστης! Της πίστης προς το πρόσωπο μου εννοώ, από το ταίρι μου, αλλιώς αλλοίμονο του! Εγώ πάλι δεν μπορώ να αντισταθώ στο απαγορευμένο, η γλύκα της αμαρτίας προκαλεί και ζάχαρο μη σου πω! Η κλεμμένη ευτυχία μέσα στο σκοτάδι, είτε εγώ ανήκω αλλού, είτε το… «πρόσωπο» με τρελαίνει και μόνο σαν ιδέα!»

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νίκος Ζωιδάκης – Να απατάς τον εραστή
«Ρε ‘σεις, πάτε καλά; Εδώ εγώ δεν βάζω όρια αλλού κι αλλού, θα βάλω στον Έρωτα; Όχι δεν είμαι άπιστος, αλλά ποιος είπε ότι κάνοντας σχέση είμαι φυλακισμένος; Αν μου έρθει να την κάνω την κουτσουκέλα, θα την κάνω! Ελεύθερος άνθρωπος δεν είμαι; Αν θέλω θα απατήσω και την σχέση και την παράνομη σχέση, μη σου πω, οκ;».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βίκυ Μοσχολιού – Ασφαλώς και δεν πρέπει
«Κοίτα να δεις, συμβαίνουν αυτά. Καμιά φορά θες να ξεφύγεις από τα «κουτάκια» που έχεις θέσει στην ερωτική σου ζωή και να την κάνεις την αμαρτία. Τύψεις; Όχι δεν νιώθω! Φόβο νιώθω όμως μην μας πάρει κανείς χαμπάρι και ξεφτιλιστώ! Κάνουμε ότι θέλουμε αλλά φαινόμαστε Κύριοι με Κ κεφαλαίο! Αυτό έχει σημασία!».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γιάννης Πάριος-Σημάδι
«Αχ αυτοί οι έρωτες οι κρυφοί, οι παθιασμένοι, οι τρελοί! Αυτή η τρέλα τους είναι που με τρελαίνει και εμένα και την κάνω την αμαρτία! Ε, εκεί που δυο ξένοι, γίνονται φίλοι και μετά κρυφά καταλήγουν στο κρεβάτι! Τι να κάνεις; Είναι τόσο ωραία η τρέλα όταν την κάνεις που δεν υπολογίζεις τίποτα! Ούτε καν τα «σημάδια» πάθους! Όταν μιλά η τρέλα, η λογική σωπαίνει στον Έρωτα!».

ΙΧΘΥΣ: Ρίτα Σακελλαρίου – Παράνομη μου Αγάπη
«Τι να πω; Ούτε ο ίδιος δεν μπορώ να με καταλάβω… Ξέρετε πόσες φορές έχω μιλήσει με τον εαυτό μου και δεν συνεννοούμαστε; Ειδικά για τα ερωτικά. Οι παράνομες αγάπες για μένα είναι οι πιο αληθινές! Το ότι καταφέρνουν και παραμένουν ζωντανές παρά το φόβο, την ανασφάλεια και το συναισθηματικό μπέρδεμα που σου προκαλούν, με συναρπάζει! Άσε που ξέρω να τις ζω, χωρίς να με πάρει κανείς χαμπάρι κι ας πεθαίνω από τύψεις μετά… Ουφ, δεν με καταλαβαίνω αλήθεια…»

πηγή: oroskopos.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ