Σάκης Τανιμανίδης: Ο διάλογος με follower και το block (pics)


Έξαλλος έγινε, ο Σάκης Τανιμανίδης και άρχισε τα block

Τι ήταν αυτό που του έγραψαν και τα πήρε στο κρανίο; Μια διαδικτυακή του φίλη του σχολίασε σε φωτογραφία και τον ρώτησε γιατί μπλοκάρει όποιον του κάνει αρνητική κριτική.

Συγκεκριμένα του έγραψε: «Κύριε Τανιμανίδη γιατί όταν δε σας αρέσει κάποιο σχόλιο μπλοκάρετε το λογαριασμό του ατόμου που σας έκανε το σχόλιο ..από τη στιγμή που το προφίλ σας είναι ανοιχτό θα πρέπει να δέχεστε τη κριτική ..διαφορετικά κάντε το ιδιωτικό να δέχεστε σχόλια μόνο πολύ δικών σας ατόμων ..!! Απαράδεκτος ..!! Και τώρα αν θέλετε μπλοκάρετε και το δικό …δε θα με πειράξει καθόλου άλλωστε από αυτή σας τη πράξη φάνηκε το ποιόν σας και λυπάμαι πολύ γιατί σας είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση».

Αυτό ήταν κάτι που έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή του Survivor και αφού της απάντησε κατάλληλα, στην συνέχεια προχώρησε σε block.

«Πρώτα θα σου απαντήσω και στη συνέχεια, αφού δεις το σχόλιο, θα σε κάνω και εσένα block! Το προφίλ μου είναι ανοιχτό σε όλους και όποιος θέλει να σχολιάσει θετικά η αρνητικά μπορεί να το κάνει. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει κάποιος στο προφίλ μου είναι να βρίσει, να μιλήσει χυδαία ή να μην δείξει σεβασμό, όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Ακόμα περισσότερο μάλιστα εάν αυτό το κάνει μέσα από ένα ψεύτικο προφίλ με 0 posts, το οποίο πιθανόν έχει δημιουργήσει ώστε να μπορεί να βρίζει ελεύθερα στο internet κρύβοντας το πρόσωπο του πίσω από την ανωνυμία που του χαρίζει αυτό το ψεύτικο προφίλ… όπως ακριβώς και το δικό σου! Να είσαι καλά, και θα σου πρότεινα να ξοδεύεις πιο εποικοδομητικά το χρόνο σου, από το να δημιουργείς ψεύτικα προφίλ για να σχολιάζεις στα ασήμαντα (συγκριτικά με την πραγματική ζωή) social media».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ