Ντιάνα Σκόριτς: «Ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος για μένα. Ψυχολογικά ήμουν καταρρακωμένη»


Είναι όμορφη, εντυπωσιακή, ευγενής, ντελικάτη.

Μια φιγούρα που δεν περνά απαρατήρητη. Εκπέμπει την ακαταμάχητη γοητεία που διαθέτουν οι γυναίκες του Βορρά. Κι όμως, τα ελληνικά της είναι άψογα. Είκοσι χρόνια στο πλευρό του διεθνούς φήμης ηθοποιών Γιώργου Βογιατζή έμαθε τη γλώσσα, μυήθηκε στη νοοτροπία μας και αγάπησε την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Η Ντιάνα Σκόριτς μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία. Παρακολουθούσε καλλιτεχνικό σχολείο, χόρευε και ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας μπαλαρίνα. Οι παραστάσεις με το Βρετανικό Βασιλικό Μπαλέτο της έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό και την ψυχή.

«Ένα ατύχημα μου έκοψε τα φτερά, η σπονδυλική μου στήλη δεν μπορούσε να ανταποκριθεί πια στη σκληρή, απαιτητική προετοιμασία και αναγκάστηκα να τα εγκαταλείψω. Ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος για μένα. Ψυχολογικά ήμουν καταρρακωμένη. Δεν μπορούσα να ασχοληθώ με αυτό που αγαπούσα περισσότερο κι αυτό με πλήγωνε και με πονούσε αφόρητα. Μάλιστα όταν το συνειδητοποίησα έπεσα σε κατάθλιψη», εξομολογείται στο περιοδικό Gala.

Κάποια στιγμή βρέθηκε στην Ελλάδα ως μοντέλο για διάφορα διαφημιστικά και κάποιες καμπάνιες. Η ψηλόλιγνη σιλουέτα της, τα βορειοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά της και η ευγενική φυσιογνωμία της ήταν ένας συνδυασμός που την έκανε γρήγορα περιζήτητη. Με τον ηθοποιό Γιώργο Βογιατζή γνωρίστηκαν -κυριολεκτικά- στον δρόμο. Τον είχε πετύχει δυο-τρεις φορές τυχαία στο κέντρο της Αθήνας, όταν εκείνος της πρότεινε να τη συνοδεύσει με τη μηχανή του αφού πρώτα την κεράσει ένα ποτό.

«Δεν ήξερα ούτε ποιος είναι, ούτε τι δουλειά κάνει. Βλέπετε, ο Γιώργος δεν κομπάζει γι” αυτά που έχει πετύχει. Είχα απέναντι μου έναν γοητευτικό άνδρα, έναν πραγματικό τζέντλεμαν. Αντιλήφθηκα ποιος πραγματικά είναι και πόση εκτίμηση τρέφει στο πρόσωπο του ο διεθνής χώρος του θεάματος όταν ταξιδέψαμε για πρώτη φορά μαζί στο Λος Αντζελες και συναναστρεφόμασταν συνεχώς σταρ και σημαντικούς σκηνοθέτες. Όλο αυτό μου φαινόταν ψέμα. Ήταν σαν να ζούσα σε ταινία», αναφέρει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ