Θεοδωράκης: Ψήφος στις ευρωεκλογές αναλογιζόμενοι το μέλλον των παιδιών μας


Τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες των ευρωεκλογών κάλεσε σήμερα από τα Χανιά ο επικεφαλής στο «Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ επισκέφθηκε την περιοχή των Βουκολιών όπου πραγματοποιείται το παραδοσιακό παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής συνομίλησε με μικροπωλητές κατοίκους και επισκέπτες ενώ στη δήλωση του κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές με γνώμονα όπως είπε την ευρωπαϊκή αναγέννηση και αναλογιζόμενοι το μέλλον των παιδιών τους και του τόπου.

«Πάντα υπάρχει χρόνος για μια βόλτα στις Βουκολιές, ειδικά μια μέρα σαν τη σημερινή. Στο “Ποτάμι”, ταξιδεύουμε σε όλη τη χώρα, συζητάμε με πολίτες, τους ακούμε, μας ακούνε, με στόχο στις 26 Μάη να έρθει πολύς κόσμος στις κάλπες, και να πουν ναι στην Ευρωπαϊκή Αναγέννηση την οποία προσπαθεί να πετύχει το “Ποτάμι”. Θέλω να πω χρόνια πολλά στους πατριώτες μου, με καθαρό μυαλό να σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους, το μέλλον της χώρας, το μέλλον της Κρήτης και το μέλλον της Ευρώπης σε ένα μήνα από τώρα», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ