Stay & Play Coffee and More: Το λατρεμένο και βραβευμένο στέκι για καφέ και σνακς στην Αρτέμιδα


Ο καιρός άνοιξε. Οι εξορμήσεις προς τη Λούτσα ή Αρτέμιδα (για τους sicατους) αυξάνουν και πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο. Κάτι οι γιορτές, οι αργίες, αλλά και τα Σαββατοκύριακα που ο ελληνικός ήλιος φτάνει τα θερμόμετρα στους 30+ βαθμούς ήρθαν

Πας Λούτσα για μπάνιο ή ηλιοθεραπεία και αναζητάς απεγνωσμένα έναν πραγματικά ποιοτικό καφέ, αλλά και κάτι πρόχειρο για να τσιμπήσεις και να το ευχαριστηθείς. Πας καρφί στο Stay & Play Coffee and More!

Οι λόγοι είναι απλοί:

α) Έχει τον καλύτερο καφέ της πόλης. Και όχι μόνο τον καλύτερο, αλλά και βραβευμένο τη χρονιά που μας πέρασε!

β) Έχει τα καλύτερα κρύα και ζεστά σάντουιτς, club sadwiches, burgers, κρέπες, βάφλες, γλυκά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Πάντα βραβευμένα και ποιοτικά!

γ) Το location αλλά και το design του μαγαζιού είναι το μοναδικό του είδους του στην ευρύτερη περιοχή. Πήγαινε και θα καταλάβεις τι εννοώ…!

δ) Τι; Ακόμα κάθεσαι και διαβάζεις το άρθρο; Έφυγες “σφαίρα” για το αγαπημένο στέκι της περιοχής. Και αν βρεις κενή καρέκλα, κράτα και μια θέση και για μένα. Είμαι καθ’ οδόν!

Tο πιο σημαντικό όμως, είναι οι άνθρωποι που έχουν αυτή την επιχείρηση. Ο Νεκτάριος και η Αριστέα, πάντα με χαμόγελο και πρωτοποριακές ιδέες κάνουν τη διαφορά από οτιδήποτε άλλο έχεις δει. Ο λόγος είναι απλός. Ότι κάνουν, το κάνουν με πραγματικό πάθος, αγάπη και μεράκι.

Χαμόγελα και η ομορφότερη αύρα της πόλης στο Stay & Play Coffee and More

Και κάπως έτσι “σκάει” και η βράβευση από τα Best Greek Food Awards, ως η κορυφαία επιχείρηση της περιοχής:

Αν πας Λούτσα, τώρα ξέρεις πραγματικά που πρέπει να πας για να φας και να πιεις τον πιο ποιοτικό καφέ. Εμείς στα είπαμε, εσύ διαλέγεις… 😉

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Αρτέμιδα Αττικής

Διεύθυνση: Υπαπαντής 183, 19016

Τηλ.: 22940 82801 – 6989 852300

Delivery: ΝΑΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Κυριακή: 07:00 π.μ. – 22:00 μ.μ.

Κατηγορία βράβευσης 2018: STREET FOOD – KANΤΙΝΕΣ

Site: www.stayplay.olympicbiz.com

Facebook page: Stay & Play Coffee and More


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ