Εθνική Ελλάδας: Συμφωνία για φιλικό με Τουρκία.


Η ΕΠΟ προσπαθεί να φτιάξει μια μικρή… προετοιμασία γα την Εθνική Ελλάδας, ενόψει των αγώνων της με Ιταλία και Αρμενία στις 8 και 11 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro 2020.

H Superleague οδεύει προς την ολοκλήρωση της, αλλά οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας έχουν μπροστά τους τα κρίσιμα ματς με Ιταλία (08.06.2019) και Αρμενία (11.06.2019 στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει να συγκεντρωθεί νωρίτερα η “γαλανόλευκη”, για μερικές ημέρες στο εξωτερικό, τόσο για την προετοιμασία της, όσο και για την ενίσχυση του οικογενειακού κλίματος.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ είναι κοντά στο να κλείσουν προπονητικό κέντρο σε Αυστρία ή Γερμανία, εκεί όπου και θα πραγματοποιηθούν δυνατές προπονήσεις και δύο φιλικά με Εθνικές ομάδες, από 20 μέχρι 28 Μαΐου.

Έπειτα, η Εθνική Ελλάδας θα αναχωρήσει για την Αττάλεια, όπου θα δώσει φιλικό με την Τουρκία ως πρόβα τζενεράλε για τα ματς με Ιταλία και Αρμενία. Ανακοινώσεις θα υπάρξουν πιθανότατα μετά το Πάσχα, όταν θα ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ