Αδριατική Λίγκα: “Βαριά” τιμωρία στον πρωταθλητή, Ερυθρό Αστέρα. video


Ο Ερυθρός Αστέρας αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Αδριατική Λίγκα, φτάνοντας στο 3-2 στη σειρά των τελικών με την Μπούντουτσνοστ. Τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων, δεν θα περάσει χωρίς τιμωρία…

Βαρύς έπεσε ο… πέλεκυς του αθλητικού δικαστή της Αδριατικής Λίγκας στον Ερυθρό Αστέρα, για τα όσα διαδραματίστηκαν στον 5ο και τελευταίο τελικό της σειράς με την Μπουντούτσνοστ στο Βελιγράδι, που βρήκε θριαμβεύτρια την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς με 3-2.

Οι Σέρβοι τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και ακόμη τρεις, στις οποίες θα παραβρεθούν μόνο γυναίκες και παιδιά. Παράλληλα, καλούνται να καταβάλουν πρόστιμο συνολικού ύψους 82.500 ευρώ, λόγω «της κακής οργάνωσης της σειράς των τελικών, αλλά και δηλώσεων που έγιναν στα ΜΜΕ και έβλαψαν την εικόνα του πρωταθλήματος».

Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τελικός άρχισε με περίπου μία ώρα καθυστέρηση, καθώς το κλίμα που επικράτησε στο “Αλεξάντερ Νίκολιτς” ήταν… πολεμικό, με μερίδα οπαδών του Ερυθρού Αστέρα να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο εκτοξεύοντας απειλές, ύβρεις και αντικείμενα στους παίκτες της Μπουντούτσνοστ, οι οποίοι με τη σειρά τους επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

Η πλευρά των φιλοξενούμενων μάλιστα κατήγγειλε πως δέχθηκε ακόμη και τούβλα, τα οποία ευτυχώς δεν βρήκαν στόχο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ