Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι βλέπεις υπερβολικά πολύ τηλεόραση


Το φθινόπωρο είναι σπουδαία εποχή. Μαζευόμαστε και πάλι, φοράμε πιο ωραία ρούχα, είναι καιρός για περισσότερο άραγμα στο σπίτι και για πολλές σειρές. Αρχίζει το ΝΒΑ, η Ευρωλίγκα, τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα παίρνουν φωτιά! Χωρίς πολλά λόγια, ο καναπές είναι η αγαπημένη σου γωνιά.. Aλλά να σε ρωτήσω κάτι; Μήπως το έχεις παρακάνει; Μη μου απαντήσεις, απλά διάβασε παρακάτω, όλα εκείνα τα σημάδια που μαρτυρούν πως κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου με την τηλεόραση.

1. Αντιπαθείς ηθοποιούς λόγω των ρόλων τους: Είσαι σίγουρος πως ο David Morrissey (Governor από το Walking Dead) είναι κακός, ο Giancarlo Esposito (Gus Fring από το Breaking Bad) σε τρομάζει και δεν πρόκειται να συγχωρήσεις ποτέ τον Brenock O’Connor (Olly από το Game Of Thrones). Καλά, τον τελευταίο κι εγώ τον μισώ.

2. Ακυρώνεις πράγματα με φίλους για να δεις μια σειρά.

3. «Continue watching?». Η κλασική ερώτηση του Netflix έχει πάντα την ίδια απάντηση και αυτή είναι yes. Συνεχώς. Για 18 ώρες.

4. Οι φίλοι, οι γείτονες ή ακόμη και η ίδια σου η οικογένεια μοιάζουν έκπληκτοι όταν σε βλέπουν έξω.

5. Ο καναπές σου έχει κάνει λακούβες.

6. Είσαι εξοργισμένος όταν τελειώνει ένα επεισόδιο ή ένας κύκλος και είσαι αναγκασμένος να περιμένεις μέχρι την επόμενη φορά.

7. Ποτέ, μα ποτέ, δεν αφήνεις απλά ανοιχτή για να παίζει κάτι την τηλεόραση. Κάθεσαι πάντα μπροστά της με έναν σαφή σκοπό.

8. Μπορείς να τραγουδήσεις ή να σφυρίξεις το τραγούδι των τίτλων της αγαπημένης σου σειράς. Καλύτερα κι από το όσο γνωρίζεις τα ονόματα των συναδέλφων σου στο γραφείο.

9. Λες ατάκες από σειρές που παρακολουθείς στις καθημερινές σου συνομιλίες. Ακόμη και με το αφεντικό σου.

10. Γίνεσαι παρανοϊκός όταν κυκλοφορούν spoilers και πιστεύεις πως μια δίκαιη τιμωρία γι’ αυτούς που τα βγάζουν είναι ο θάνατος.

11. Αλλά δε διστάζεις στιγμή να spoilάρεις όταν εσύ έχεις πρώτος πληροφορίες για τις εξελίξεις κάποιας σειράς. Απίστευτος.

12. Πιστεύεις ότι έχεις στ’ αλήθεια κάποιες γνώσεις ιατρικής/ ικανότητες ντετέκτιβ/ παρασκευαστή ναρκωτικών. Δεν ισχύει. Απλά Έχεις δεις ER / Sherlock / Breaking Bad εσύ και ξέρεις.

13. Σου αρκεί να υπάρχει μόνο το Netflix κάπου μέσα στο σπίτι.

14. Βλέπεις ή τουλάχιστον προσπαθείς να δεις πολλές σειρές παράλληλα, με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση στο μυαλό σου και να μπερδεύεις ή να συγχέεις χαρακτήρες.

15. Έχεις περισσότερα DVD απ΄ ότι βιβλία.

16. Άρχισες να πίνεις Martini και Old-Fashioned όσο έβλεπες Mad Men. Και ξεκίνησες και το κάπνισμα.

17. Σε πιάνει πραγματική θλίψη όταν κάποιος πρωταγωνιστής πεθαίνει. RIP Ned Stark, Glenn Rhee και Hank Schrader.

18. Ξυπνάς το πρωί και η τηλεόραση είναι ανοιχτή. Και τρέχει και σάλιο από την άκρη του στόματός σου.

19. Είσαι ή μάλλον έχεις γίνει στην πραγματικότητα κριτικός τηλεόρασης και ξέρεις όλα τα παραπάνω.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ