Χρήστος Ανθόπουλος: «Η Ελένη Βαΐτσου κι εγώ προσεγγίζουμε διαφορετικά τον κάθε προορισμό»

Ο Χρήστος Ανθόπουλος και η Ελένη Βαΐτσου παρουσιάζουν τους Τουrίστες, τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πώς προέκυψε η πρόταση και τι διαφορετικό έχει η δική τους εκπομπή από τις υπόλοιπες.

Πώς προέκυψε η ιδέα γι” αυτή την εκπομπή;

«Πέρυσι το καλοκαίρι μιλήσαμε με τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ. Κατέβηκα στην Αθήνα, γιατί έχω βάση μου τη θεσσαλονίκη, και κάναμε ένα ραντεβού, στο οποίο ανταλλάξαμε ιδέες και προτάσεις. Είχαμε συνεργαστεί και παλιότερα στο ΜΕGΑ, οπότε σύντομα βρέθηκε η τελική φόρμουλα για τους “Τουρίστες”».

Γιατί κάποιος να επιλέξει να δει το δικό σας τηλεοπτικό ταξίδι;

«Η τηλεόραση έχει πολλές ταξιδιωτικές εκπομπές και όλοι είμαστε συναγωνιστές. Η Ελένη κι εγώ προσεγγίζουμε διαφορετικά τον κάθε προορισμό. Είμαστε δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, εγώ πιο τρελός, η Ελένη πιο οργανωτική, συνδυάζουμε αυτά τα χαρακτηριστικά μας και μπορεί να ταυτιστούν οι τηλεθεατές μαζί μας. Ατού της εκπομπής είναι και οι γκεστ που συναντάμε στον κάθε προορισμό. Εχω την εξωφρενική τύχη να έχω πολλές γνωριμίες και αυτό βοηθά πολύ. Στη Ρώμη, για παράδειγμα, μας μίλησε ο Κώστας Μανωλάς, μια συνέντευξη που ζήτησε να μεταδώσει και η RΑΙΟΝΟ. Επίσης θέλουμε σε κάθε χώρα που πηγαίνουμε να προβάλ­λουμε την Ελλάδα και ψάχνουμε Έλληνες που εργάζονται εκεί. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος γνωστός, μπορεί να είναι και ένας που φτιάχνει το καλύτερο σουβλάκι!»

Είσαι ανοργάνωτος στα ταξίδια; Σου αρέσουν η περιπέτεια και το άγνωστο; ,

«Ακριβώς αυτό! Δεν μου αρέσουν τα μουσεία και οι ξεναγήσεις, θέλω να περνάω καλά, να βρω ένα ωραίο καφέ και ένα ωραίο εστιατόριο, σε αντίθεση με την Ελένη, οπότε ο ένας τραβάει τον άλλον στα δικά του και στο τέλος μαθαίνω κι εγώ πράγματα. Πιστεύω λοιπόν ότι θα μας δει και αυτός που είναι σαν εμένα και θα του μείνει και η πληροφορία».

Από το ταξίδια που έχετε κάνει, πού περάσατε καλύτερα και πού χειρότερα;

«Σε όλα έχουμε περάσει καλά και ξεχωριστά, γιατί έχουμε πάει οε πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους προορισμούς. Επιπλέον, έχουμε δέσει και σαν ομάδα, είμαστε δηλαδή φίλοι. Βέβαια έχουμε πολύ τρέξιμο. Φτάνουμε σε ένα μέρος, αρχίζει το γύρισμα και ώσπου να προλάβουμε να κουραστούμε ο ένσς με τον άλλον .έχουμε επιστρέψει», λέει στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ