Τα ζώδια δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται!


To τι βλέπεις και το τι ισχύει είναι δύο διαφορετικά πράγματα

Τα ζώδια δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται!

Όταν συναντάς για πρώτη φορά καθένα από ζώδια σχηματίζεις μια άποψη, που όμως μπορεί να απέχει αρκετά από την πραγματικότητα. Διάβασε πιο κάτω τι δείχνουν συνήθως και ποια είναι η αληθινή εικόνα που παραλείπουν να παρουσιάσουν στους άλλους:

ΚΡΙΟΣ

Είναι και φαίνεται ένα πολύ ανεξάρτητο και αυτόνομο ζώδιο. Στην πραγματικότητα όμως επιθυμεί σφοδρά την ένωσή του με κάποιο άλλο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρακτηρίζεται από την νωθρότητά του. Είναι αυτό που λέμε «τα ζώα μου αργά». Κι όμως με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρνει και διεκπεραιώνει τα πάντα στην ώρα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την πρώτη φορά που θα τον συναντήσεις μπορεί να τον περάσεις για έναν ανόητο γελωτοποιό. Κι όμως είναι αναμφισβήτητα μια ιδιοφυία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν τον πρωτογνωρίσεις, μπορεί να σου δώσει την εντύπωση ότι είναι ένας παλιοχαρακτήρας. Κατά βάθος είναι ένας άγγελος με καθαρή ψυχή.

ΛΕΩΝ

Ίσως νομίζεις ότι ένας Λέοντας δεν ζει χωρίς τη χλιδή, τα ακριβά ρούχα και την κοσμική ζωή. Κι όμως, είναι ένα ζώδιο που για να γίνει ευτυχισμένο χρειάζεται πολύ απλά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βλέπεις έναν Παρθένο και λες «τι ήρεμο και συγκεντρωμένο άτομο»! Όμως μέσα του, κάνουν χορό το άγχος και η ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Μια γοητευτική παρουσία που δίνει την εντύπωση του αγνού, αυθόρμητου έφηβου. Κατά βάθος αυτό που θέλει είναι να γίνει μοντέλο πασαρέλας που όλοι θα θαυμάζουν και θα χειροκροτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν κοιτάς έναν Σκορπιό νομίζεις ότι αντικρύζεις θυμωμένο δαίμονα. Στην πραγματικότητα είναι απλώς σε διαρκή εγρήγορση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόκειται για ένα ζώδιο που γυρίζει σαν τη σβούρα και καταπιάνεται με πολλά. Αυτό που στ’ αλήθεια τον εκφράζει είναι ένας Rockstar που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο όλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείχνει πάντα σοβαρός και προσγειωμένος. Στην πραγματικότητα, του αρέσει να δημιουργεί μυστήριο και σεξουαλική επιθυμία για το άτομό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν ένας Υδροχόος αναπτύσσει τις θεωρίες του, σκέφτεσαι πόσο προχωρημένη και πρωτότυπη σκέψη έχει. Όμως κατά βάθος είναι ένας επαναστάτης χωρίς αιτία και σκασίλα του!

ΙΧΘΥΕΣ

Δείχνει ότι είναι «αλλού» και πνίγεται σε μια κουταλιά νερό όταν πρόκειται για απλά καθημερινά πράγματα. Στην πραγματικότητα είναι ένα χαρισματικό ζώδιο με απίστευτη διαίσθηση.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ