Ελένη Προκοπίου: «Δεν ήξερα ότι ο Σειληνός ήταν ζευγάρι με την Ιωαννίδου»


Η Ελένη Προκοπίου κάνει μια αποκάλυψη που αφορά στην σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου με τον Βαγγέλη Σειληνό.

Η κυρία Προκοπίου υπήρξε η πρώτη παρτενέρ του Βαγγέλη Σειληνού. «Καλό παιδί ήταν ο Βαγγέλης, αλλά εμένα με παράτησε στα κρύα του λουτρού» αναφέρει και μας εξηγεί πώς και πότε.

«Δουλεύαμε μαζί στο Περοκέ. Παντρεμένη εγώ με τον σύζυγο μου. Μια μέρα, λοιπόν, αποφάσισα να τον επισκεφτώ στο σπίτι του για να κανονίσουμε όλα τα διαδικαστικά της εμφάνισης μας, γιατί ήταν εκείνος που είχε κλείσει τη δουλειά. Εγώ ήμουν πιο μικρή. Εκείνος είχε τον κύκλο του που τον βοηθούσε, που τον προωθούσε.
Τότε έμενε στην Κυψέλη μαζί με την αδελφή του. Χτύπησα λοιπόν τπν πόρτα του, αλλά εκείνη με ενημέρωσε ότι είχε νοικιάσει μια γκαρσονιέρα δίπλα.

Πήγα στην γκαρσονιέρα, χτύπησα την πόρτα και βγήκε η Μαρία Ιωαννίδου.
Παραξενεύτηκα. Δεν ήξερα ότι ήταν ζευγάρι. Δεν ήξερα απολύτως τίποτα. “Δεν είναι εδώ ο Βαγγέλης, δεν είναι εδώ” μου είπε κι εγώ της ζήτησα να του μεταφέρει ότι πέρασα να τον ρωτήσω τι θα γίνει με τη δουλειά. Ο Βαγγέλης στο μεταξύ ήταν μέσα.

Το πήρα ποδαράτο και στον δρόμο συνάντησα έναν απσ το μπαλέτο. Του είπα τι συνέβη κι εκείνος με ενημέρωσε ότι ο Βαγγέλης είχε γίνει ζευγάρι με τπν Ιωαννίδου. Με κλάματα στον δρόμο κατηφόρισα για το σπίτι μας, που ήταν στην Αχαρνών. Και έκλαιγα γιατί εκείνη την εποχή είχα μεγάλες οικονομικές ανάγκες. Η μάνα μου περίμενε το ενοίκιο, το φαγητό της, τα φάρμακα της. Ολα από μένα.

Στον δρόμο συνάντησα τον Καστρινό, ο οποίος βλέποντας με κλαμένη και αφού του αφηγήθηκα τι είχε γίνει μου είπε: “Μη σε νοιάζει. Εγώ είμαι εδώ”. Και πράγματι, σε τρεις μέρες, ο Καστρινός με πήγε στον Βασίλη Μπουρνέλλη που είχε το Ακροπόλ και έμεινα εκεί πολλά χρόνια».

Με τον Σειληνό ύστερα από αυτό το περιστατικό συναντήθηκαν μόνο μία φορά. «Και όταν συναντηθήκαμε υπήρχε μεταξύ μας μεγάλη αδιαφορία. Οχι, ο Βαγγέλης δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη γι” αυτό» λέει μισό αιώνα μετά για το άγνωστο περιστατικό στην Espresso.

Δείτε φωτογραφίες.

Η Ελένη Προκοπίου από ταινία

Η Ελένη Προκοπίου από ταινία

Η Ελένη Προκοπίου σήμερα

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ