“Αλώβητη” η Τσέλσι στο Ολντ Τράφορντ. “Μάχη” μέχρι τέλους για το Champions League – video


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη νέα απώλεια βαθμών της Άρσεναλ, αφήνοντας μέχρι τέλους “ανοιχτή” την υπόθεση 4η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Μάχη» μέχρι και την τελευταία αγωνιστική αναμένεται πλέον στην Αγγλία, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, αφού ούτε το ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι έδωσε προβάδισμα σε κάποια ομάδα.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Ολντ Τράφορντ, με τους «μπλε» του Λονδίνου να πανηγυρίζουν στο τέλος, αφού κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, μετά και την ήττα της Άρσεναλ από τη Λέστερ.

Η ομάδα του Σάρι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πρώτο γκολ του Μάτα κόντρα στην παλιά του ομάδα, αλλά βρήκε την ισοφάριση μετά από… δώρο του Ντε Χέα και εξαιρετικό τελείωμα του Αλόνσο στο 43′, ενώ έχασε και τεράστια ευκαιρία με τον Ιγκουαΐν στο 97′ για να πάρει τη νίκη.

Κάπως έτσι, η Τσέλσι έχει πλέον 68 βαθμούς έναντι 66 των «κανονιέρηδων» και 65 των «κόκκινων διαβόλων», με δύο αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ