Eurovision 2019: Κατερίνα Ντούσκα: «Eίχα ένα θέμα με την υγεία μου και έκανα ένα σοβαρό χειρουργείο»


Δύο χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση σε σχο­λική εκδήλωση στο Μόντρεαλ, η οικογένεια της παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η μετάβαση, όμως, από τον Καναδά στην Ελλάδα δεν είναι τόσο ομαλή για την έφηβη Κατερίνα Ντούσκα.

«Μου ήρθε λίγο απότομο όλο αυτό. Κάθε χρόνο που ήθελαν οι γονείς μου να γυρίσουμε στην Ελλάδα τους ζητούσα ένα έτος παράταση. Από ένα σημείο και μετά, ύστερα από τόσες παρατάσεις, νόμιζα πως δεν θα γυρίσουμε ποτέ. Τελικά, γυρίσαμε και καλά κάναμε που επιστρέφαμε» λέει με ειλικρίνεια.

Το πρώτο σπίτι της οικογένειας Ντούσκα στην Αθήνα είναι στην περιοχή του Βύρωνα και από το λύκειο θηλέων του Μόντρεαλ θα βρεθεί στα μαθητικά θρανία του δημόσιου σχολείου της γειτονιάς της. «Αυτή η αλλαγή ήταν ακραία. Όμως, ποτέ δεν βίωσα bullying, ούτε ντρεπόμουν για τον εαυτό μου και την εμφάνιση μου» ξεκαθαρίζει μιλώντας στο People.

Στο δημόσιο του Βύρωνα φοιτά στις τρεις τάξεις του Λυκείου, ενώ οι επιδόσεις της στα μαθήματα είναι εξαιρετικές. «Από τον Καναδά κιόλας ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και στις παρελάσεις πάντα σημαιοφόρος. Οι γονείς και οι καθηγητές μου είχαν άλλες προσδοκίες από εμένα. Το οικογενειακό μου περιβάλλον περισσότερο με φανταζόταν δικηγόρο, γιατρό, οικονομολόγο, με διδακτορικά, παρά ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό» παραδέχεται.

Στις πανελλαδικές εξετάσεις περνάει με επιτυχία στο τμήμα ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου, αλλά αποφασίζει να ξαναδώσει εξετάσεις με στόχο τη Νομική Αθηνών. Και πράγματι, πετυχαίνει κέντρο!

«Γράφτηκα κανονικά στη Νομική, παρακολουθούσα τα μαθήματα και παράλληλα έκανα δυο-τρεις δουλειές, προκειμένου να πληρώνω τα δίδακτρα μου στο ωδείο για τα μαθήματα κιθάρας και φωνητικής. Έχω δουλέψει ως πωλήτρια, σερβιτόρα, μπαργούμαν, γιατί ήθελα μ να μην επιβαρύνω τους γονείς μου. Ουσιαστικά, αυτό που με ενδιέφερε ήταν η μουσική, να καλλιεργήσω μια ικανότητα που ένιωθα πως είχα, να την εξελίξω και να βρω τι ταιριάζει στη φωνή μου. Ο πρώτος χρόνος στη Νομική ήταν πολύ δύσκολος, γιατί είχα ένα θέμα με την υγεία μου και έκανα ένα σοβαρό χειρουργείο. Οπότε, ούτως ή άλλως, έχασα ένα εξάμηνο από τη σχολή» αποκαλύπτει, χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ