Φιόνα Γεωργιάδη: «Δεν έχω εγκαταλείψει την ιδέα να επιστρέψω στην Αμερική»


Η Φιόνα Γεωργιάδη σπούδασε δικηγόρος, ήθελε να ακολουθήσει καριέρα δικαστή, αλλά τελικά έγινε ηθοποιός και βρέθηκε να παίζει θέατρο στη θορυβώδη Νέα Υόρκη.

«Θέατρο σπούδασα στην Αμερική. Αρχικά παρακολούθησα με υποτροφία ένα σεμινάριο υποκριτικής που διήρκεσε τρεις μήνες και ήταν μια όμορφη εμπειρία. Έλεγα μέσα μου “Δεν θέλω να γίνω ηθοποιός μόνο επειδή το θέλω εγώ. Θέλω να μου πει και κάποιος άλλος ότι μπορώ”. Αυτό το “μπορώ”, που μου άνοιξε τα φτερά, το άκουσα λίγο αργότερα από τους καθηγητές μου σε δραματική σχολή της Νέας Υόρκης. Αποφοίτησα και παρέμεινα στη Νέα Υόρκη έναν χρόνο ακόμη, όπου έπαιξα σε θεατρικές παραστάσεις και διάφορα web serials. Off Broadway μιλάμε πάντα, έτσι; Παράλληλα παρέδιδα μαθήματα ελληνικών σε παιδάκια για να μπορώ να βγάζω κάποια έξτρα χρήματα. Κι ενώ ετοιμαζόμουν να ανανεώσω τη βίζα, ήρθα στην Ελλάδα να τακτοποιήσω κάτι εκκρεμότητες που προέκυψαν με τον Δικηγορικό Σύλλογο και… έμεινα εδώ!

Σκέψου ότι είχα βγάλει ήδη εισιτήριο επιστροφής για Αμερική. Θα γύριζα πίσω σε δύο μήνες, το είχα κλεισμένο και προπληρωμένο, αλλά προέκυψε η πρόταση να συμμετάσχω στο σίριαλ του ΑΝΤ1 Μπρoύσκο, ύστερα στην ταινία του Νίκου Περάκη Success Story με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη –η συνεργασία μου με αυτούς τους δυο ανθρώπους υπήρξε μεγάλο σχολείο για μένα– και έτσι, για να μην τα πολυλογώ, το ένα έφερε το άλλο και εγκαταστάθηκα ξανά στην Ελλάδα. Δεν έχω εγκαταλείψει βέβαια την ιδέα να επιστρέψω στην Αμερική και να εργαστώ εκεί ως ηθοποιός. Έχω κι ατζέντη στην Αμερική, ενώ πρόσφατα ήμουν στο Λος Άντζελες για να κάνω μια ταινία μικρού μήκους», λέει στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ