Χατζίδου-Παύλου: Ετοιμάζουν τον γάμο τους μετά την είδηση της εγκυμοσύνης! Πού και πότε παντρεύονται


Πρόσω ολοταχώς για γάµο πάνε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου µετά τις ευχάριστες εξελίξεις, που τους θέλουν να περιµένουν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι, που είναι σχεδόν έναν χρόνο µαζί, προφανώς έχει πειστεί ότι ο ένας είναι το ιδανικό ταίρι για τον άλλον και δεν επιτρέπει σε τίποτα να το αποτρέψει από το να προχωρήσει στο επόµενο βήµα της κοινής του πορείας.

Ο πολιτικός γάµος τους θα γίνει τον Ιούνιο στο ∆ηµαρχείο του Μοσχάτου. Η όµορφη τραγουδίστρια και ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ είναι αχώριστοι. Με κάθε ευκαιρία συναντιούνται κατά τη διάρκεια της ηµέρας, προκειµένου να περάσουν χρόνο µαζί, αλλά και να δροµολογήσουν τους κοινούς στόχους τους. Πρώτος και κύριος αυτός της γαµήλιας τελετής, που, σύµφωνα µε πηγές από το στενό τους περιβάλλον, προγραµµατίζεται να γίνει σύντοµα.

Η ωραία Ελένη επέλεξε να ανακοινώσει την εγκυµοσύνη της µόλις πριν από λίγες ηµέρες, µε µια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram. Τη φωτογραφία που τη δείχνει να χαϊδεύει τη φουσκωµένη κοιλίτσα της φορώντας ένα πέπλο νυφικού συνόδευε η εξής σηµείωση: «∆υο πράγµατα µπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φωτογραφία και ανοίγοντας και τον ήχο: Πρώτον ότι σήµερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο µου single µε τίτλο “Η µικρή Ελένη” και δεύτερον ότι µέσα στην κοιλίτσα µου έχω σίγουρα κάτι µικρούλι, αλλά δεν ξέρω αν είναι µικρή ή µικρός. Είµαι τόσο χαρούµενη που σας ανακοινώνω την εγκυµοσύνη µου! Κάπως έτσι ήθελα να το µάθετε! Να σας το πω εγώ µέσα από ένα τραγούδι και ένα εξώφυλλο».

Η ευτυχία της τραγουδίστριας είναι προφανής, ενώ λάµπει ακόµη και στους περιπάτους που κάνει ντυµένη χαλαρά και άνετα µαζί µε τον αγαπηµένο της. Ο φακός τη συνέλαβε πρόσφατα σε µια τέτοια βόλτα στο Μαρούσι. Στο πλευρό της Ελένης ήταν φυσικά ο Ετεοκλής, ο οποίος µοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασµό και εξίσου πρωτόγνωρα συναισθήµατα ολοκλήρωσης, αφού σε λίγους µήνες θα υποδεχθούν τον καρπό του µεγάλου έρωτά τους.

Πηγή: Realnews


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ