Porsche 911 Targa 1974: Η διαχρονικότητα της πολυτέλειας


Τη φροντίδα του γαλλικού οίκου Berluti έχει δεχθεί μια Porsche 911 Targa του 1973 ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη μοναδικότητά της.

Οι παρεμβάσεις της Berluti, η οποία φημίζεται για τις δημιουργίες της από υψηλής ποιότητας δέρμα, αφορούν κατά κύριο λόγο στο εσωτερικό της κλασικής Porsche.

Το τελευταίο έχει αποκτήσει δερμάτινες επενδύσεις που δένουν απόλυτα με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, χαρίζοντάς του έναν πολυτελέστερο προσανατολισμό.

Ενδεικτική της προσοχής που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι με το πολυτελές δέρμα έχουν επενδυθεί τόσο οι επιφάνειες του ταμπλό όσο το τιμόνι και οι διακόπτες, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μάλιστα στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου, η αξία του οποίου αναμένεται να ξεπεράσει τα 250.000 δολάρια, έχουν προστεθεί ένα ζευγάρι υποδημάτων της Berluti και ένας επίσης δερμάτινος σάκο ταξιδίου.

Η δημοπρασία της ασημί Porsche 911 Targa διεξάγεται ηλεκτρονικά και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 7 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την αισθητική αναβάθμιση που έχει δεχθεί το εσωτερικό της, οι υπόλοιπες προδιαγραφές της συναντούν εκείνες που είχε ορίσει εξαρχής ο κατασκευαστής.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ