Η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα για το «Καφέ της Χαράς»


Το «Καφέ της Χαράς» ετοιμάζεται για την επιστροφή του και ο Χάρης Ρώμας θα φέρει νέα πρόσωπα. 

Ένα από αυτά που σκέφτεται να εντάξει στο κάστινγκ είναι η Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός μίλσησε για την πρόταση που δέχτηκε και προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Πώς ασχολήθηκες με θέματα ευημερίας;

«Είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή μας. Αν δεν μπορέσω να φτιάξω τη ζωή μου, την καθημερινότητα μου, τον εαυτό μου προς το καλύτερο, τότε με τι άλλο να ασχοληθώ; Όλοι οι άνθρωποι νομίζω ότι αυτό επιδιώκουμε: να γινόμαστε καλύτεροι σε αυτό που επιλέγουμε να κάνουμε. Η αυτοβελτίωση και η αυτοεξέλιξη είναι μονόδρομος για μένα»

Υπήρξε κάποια αφορμή ή πάντα ήσουν σε αυτόν τον δρόμο;

«Πάντοτε ήμουν και προσπαθούσα να συμπαρασύρω τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου σε μία κατεύθυνση αυτοεξέλιξης. Όσο μεγαλώνεις, η ζωή σου δείχνει καλύτερους δρόμους, γνωρίζεσαι με τον εαυτό σου, οπότε ξέρεις κάποια πράγματα πού να τα οδηγήσεις. Από τότε που ήμουν μικρή, με οτιδήποτε καταπιανόμουν ήθελα να το κάνω καλά. Παράλληλα, πιστεύω πολύ στην ομαδικότητα. Όταν εμπλέκονται περισσότεροι άνθρωποι για να κάνουν κάτι, γίνεται σαφώς καλύτερα από το να το έκανε ένας άνθρωπος μόνος του»

Η ομαδικότητα σε βοηθάει να πας μπροστά και σε προσωπικό επίπεδο;

«Σίγουρα.”Ολοι οι άνθρωποι έχουμε γεννηθεί με τουλάχιστον ένα ταλέντο. Όσοι το καλλιεργούν, επικοινωνώντας το και στους άλλους, το θρέφουν, και αυτό γιγαντώνεται. Αντιθέτως, υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο μου που είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί και επειδή δεν έχουν βρει μια ισορροπία με τον εαυτό τους έχουν γίνει αντικοινωνικοί με αποτέλεσμα το ταλέντο τους να φθίνει»

Ποια είναι τα δικά σου μυστικά ευεξίας;

«Προσπαθώ να τρέφομαι όσο το δυνατόν καλύτερα, να γυμνάζομαι όσο μου χρειάζεται, να κοιμάμαι καλά, να έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Ακόμα, προσπαθώ να έχω μια ισορροπία σε σχέση με αυτά που είναι αναγκαία για μένα. Δεν είμαι άνθρωπος που ζω με τύψεις. Όλα αυτά με φέρνουν σε επαφή με τον εαυτό μου, κάνοντας με ευτυχισμένη. Το μυστικό ευεξίας μου είναι η ευτυχία. Είναι το πιο ωραίο πράγμα να κατακτήσεις και κάθε μέρα προσπαθείς»

θα σε ενδιέφερε να παρουσιάσεις άλλου είδους εκπομπές στο μέλλον;

«Τα θέματα της προσωπικής βελτίωσης που προάγουν την καλή ποιότητα με αφορούν περισσότερο. Από “κεί και πέρα, θα μου άρεσε να με βάλουν να κάνω ταξίδια και να γνωρίζω περισσότερους ανθρώπους. Αν μου έλεγες κάτι τελείως έξω από τα ενδιαφέροντα μου, δεν θα ήθελα να το κάνω»

Την επόμενη σεζόν θα βρίσκεσαι στη σειρά «Το καφέ της Χαράς»;

«Έχω δεχθεί μια πρόταση από τον Χάρη Ρώμα. Από “κεί και πέρα, δεν έχει προχωρήσει τίποτα. Αν η συνθήκη είναι κατάλληλη στο «Καφέ της Χαράς» και γίνει τελικά, θα μου άρεσε, γιατί πάντα ήθελα να συνεργαστώ με τον Χάρη»

Σου είχε λείψει η τηλεόραση;

«Δεν μου είχε λείψει, επειδή απείχα συνειδητά τα τελευταία δύο χρόνια, διότι οι προτάσεις που είχα δεν ήταν αυτές που θα ήθελα. Βέβαια, την τηλεόραση την αγαπώ και με αγαπά. Αν υπάρχει κάτι το οποίο μπορώ να κάνω και να αισθάνομαι καλά εκεί, το κάνω. Αν όχι, τότε κάνω άλλα πράγματα»

Παράλληλα, πρωταγωνιστείς στην παράσταση «Η κυρία Επιθεώρηση» στη Θεσσαλονίκη. Πότε ολοκληρώνεται και τι σου έχει μείνει από τη συνεργασία;

«Η παράσταση μας ολοκληρώνεται στις 5 Μαΐου, θα παίξουμε όλη την εβδομάδα μετά το Πάσχα. Από τη συνεργασία μου έχουν μείνει η χαρά, η συναδελφικότητα και τα τραγούδια. Είναι πολύ μεγάλη ευτυχία να συναντάς τόσο ωραίους ανθρώπους σε μια συνεργασία. Τέτοιες ανέμελες και χαρούμενες παραστάσεις βοηθούν τη διάθεση μου να είναι πιο ανεβασμένη» εξήγησε στο Mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ