Γνωστός ηθοποιός ξεσπά για την Μακρυπούλια: «Δεν θέλω να σταθούμε σε μικρότητες»


Υπερασπίζεται τη Ζέτα Μακρυπούλια και ξεσπά κατά αυτών που τη «χτύπησαν» επειδή ανέβηκε στο σανίδι!

«Ποιος είμαι εγώ ή ποιος εσύ που θα αποφασίσεις ποιος είναι ηθοποιός και ποιος δεν είναι» είπε σε έντονο ύφος γνωστός ηθοποιός με αφορμή τα όσα άκουσε η Ζέτα Μακρυπούλια!

Το καλοκαίρι γίνεσαι Δον Ζουάν!

«Όπως πρώτος έγραψες! Ναι, πρόκειται να συνεργαστώ ξανά με τον εξαιρετικό Θέμη Μουμουλίδη, αυτή τη φορά στο υπέροχο έργο του Μολιέρου, έχοντας πλάι μου τον Μάκη Παπαδημητρίου, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ηρώ Μπέζου και μια γερή ομάδα άξιων συναδέλφων μας. Τον Θέμη τον εκτιμώ, τον θαυμάζω και δεν χορταίνω να δουλεύω μαζί του μετά την πρώτη μας συνεργασία στην Ηλέκτρα.» είπε ο Νίκος Κουρής στην εφημερίδα Real!

Πες μου για τον ήρωα που θα υποδυθείς

Ο Δον Ζουάν δεν είναι… δολοφόνος ψυχών, δεν είναι Καζανόβας. Είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος που ακολουθεί τις επιθυμίες του κόντρα στην κοινωνία και στα όρια που βάζει, θέλοντας να τον «ευνουχίσει».

Με Ελβίρα τη Ζέτα Μακρυπούλια, που πολλοί τη «χτύπησαν» ως μη ηθοποιό που τόλμησε να περάσει στο θέατρο.

Δεν θέλω να σταθούμε σε μικρότητες. Μένω μακριά από μικρότητες και τοξικότητες, από θέση και άποψη. Ποιος είμαι εγώ ή ποιος εσύ που θα αποφασίσεις ποιος είναι ηθοποιός και ποιος δεν είναι. Κυρίως, δε, όταν είσαι ηθοποιός. Όσον αφορά τη Ζέτα, ας πάνε να τη δουν, ειδικά φέτος στον Γιούγκερμαν. Η δουλειά της απαντάει από μόνη της. Και όσα πέτυχε έως σήμερα μέσα από σκληρή δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω με τη Ζέτα. Είναι καλή στη δουλειά της, είναι εξαιρετικά συνεργάσιμη και –όπως ανακάλυψα- είναι και πολύ καλό παιδί, κάτι που μετρά πολύ για μένα

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ