Κύπελλο Ελλάδας – ΠΑΟΚ: “Ούτε γνωρίζουμε, ούτε θέλουμε τελικό χωρίς κόσμο”


Πολλά λέγονται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το αν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ -που θα γίνει στο ΟΑΚΑ- θα έχει κόσμο. Η πρώτη θέση του “δικέφαλου του Βορρά”.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα βρεθούν για τρίτη σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με το “μεγάλο” ματς να γίνεται για δεύτερη χρονιά στο ΟΑΚΑ (11 Μαΐου).

Από τη στιγμή που οι δύο “δικέφαλοι” πήρα το “εισιτήριο” γι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το θέμα που απασχολεί Πολιτεία και ΕΠΟ είναι η συνύπαρξη των οπαδών των δύο ομάδων στην ίδια πόλη και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ο προβληματισμός είναι μεγάλος, αφού τα παραδείγματα των τελευταίων δύο ετών φέρνουν στις μνήμες όλων δυσάρεστες και επεισοδιακές αναμνήσεις. Μάλιστα, η φημολογία των τελευταίων ημερών ήθελε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο ο τελικός να γίνει σε ένα άδειο ΟΑΚΑ και με προσκλήσεις.

Περισσότερα νέα σε αυτό το φλέγον ζήτημα αναμένεται να έχουμε την προσεχή Πέμπτη (02.05.2019), όταν και θα πραγματοποιηθεί σχετική σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων την στην Αθήνα.

Πάντως, η πλευρά του ΠΑΟΚ -στην πρώτη του τοποθέτηση για το θέμα των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας- δηλώνει άγνοια για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και δεν προτίθεται να συζητήσει καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ