“Νομίζω ότι τελείωσε η σειρά για τους Μπακς” video


Την βεβαιότητα του πως οι Μπόστον Σέλτικς θα καταφέρουν να περάσουν το εμπόδιο των Μιλγουόκι Μπακς και να φτάσουν στους τελικούς της Ανατολής, εξέφρασε η θρυλική μορφή των “Κελτών”, Πολ Πιρς, λίγο μετά τη νίκη 112-90 της αγαπημένης του ομάδας στο πρώτο ματς της σειράς.

Ο Πολ Πιρς τόνισε πως η εικόνα των δυο ομάδων στο πρώτο ματς της σειράς στο Μιλγουόκι έδειξε πως οι Σέλτικς διαθέτουν περισσότερο ταλέντο από τους Μπακς.

NBA: Έκλεισε τα… φώτα στον Αντετοκούνμπο και ανέβηκε στην πρώτη θέση! video

“Δε βλέπω το πού μπορούν να πάνε οι Μπακς σε αυτή τη σειρά. Νομίζω, ότι τελείωσε η σειρά. Το Μιλγουόκι φαινόταν πολύ καλύτερη ομάδα, αλλά βλέποντας το σημερινό, αν ο Γιάννης δεν κάνει ένα εξωπραγματικό παιχνίδι και κάποιος από τους συμπαίκτες του δεν κάνει το βήμα μπροστά, η Βοστόνη θα τους κερδίσει με το ταλέντο της.

Μπορεί ο Κάιρι να μην κάνει ένα καλό ματς, αλλά μπορεί ο Τέιτουμ που στο Game 1 δεν ήταν τόσο καλός. Υπάρχουν ακόμη και ο Μόρις ή ο Ροζίερ. Η Βοστόνη έχει απλά μεγαλύτερο ταλέντο από το Μιλγουόκι”, δήλωσε ο Πιρς, που… βιάζεται να «ξεγράψει» την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ