Μέγκαν: Έρχεται στον κόσμο το νέο βασιλικό μωρό – Στοιχήματα για το όνομα.


Από μέρα σε μέρα για να μην πούμε… από ώρα σε ώρα, αναμένεται να φέρει στον κόσμο η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, το νέο βασιλικό μωρό στη Βρετανία.

“Δεν θα αργήσει. Η Μέγκαν είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Φυσικά και έχει αγωνία ως η φορά μαμά, αλλά τόσο εκείνη, όσο και ο Χάρι ανυπομονούν”, δήλωσε στην εφημερίδα Sun πηγή των Ανακτόρων.

“Τα σχέδια δεν έχουν αλλάξει, η Μέγκαν έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει. Λαμβάνει τις ιατρικές συμβουλές καθημερινά. Την ώρα του τοκετού θέλει να παραμείνει στο σπίτι της όσο το δυνατόν περισσότερο, ωστόσο εάν κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, θα το κάνει”, ανέφερε.

Δημοσιογράφοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και περιμένουν τη Μέγκαν να γεννήσει.

Το rogmore Cottage, όπου διαμένει το πριγκιπικό ζεύγος, βρίσκεται επί ποδός, όπως και το Νοσοκομείο Frimley Park στο Surrey, το οποίο απέχει 30′ λεπτά.

Η πανευτυχής μέλλουσα μητέρα λέγεται ότι σχεδιάζει να μείνει όσο το δυνατό περισσότερο στο σπίτι της, ωστόσο θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε περίπτωση που υπάρξει η οποιαδήποτε επιπλοκή.Μέγκαν: Η Ελληνίδα μαία της Δούκισσας

Η Μέγκαν Μαρκλ προετοιμάζεται για τη γέννα με διαλογισμό και γιόγκα, όπως είχε γράψει πρόσφατα η εφημερίδα “Daily Mail”, προσθέτοντας πως, αν και η ίδια θέλει να γεννήσει στο σπίτι και μέσα στο νερό, οι γιατροί έχουν συστήσει να επισκεφθεί το μαιευτήριο. Μάλιστα, η Ελληνίδα γυναικολόγος Μίνα Σαββίδου ενδέχεται να ξεγεννήσει τη Δούκισσα!Τα τελευταία προγνωστικά για το όνομα

Τα στοιχήματα για το όνομα του νέου βασιλικού μωρού δίνουν και παίρνουν. Εάν το παιδί είναι κοριτσάκι, τότε τα επικρατέστερα ονόματα είναι Νταϊάνα και Γκρέις, ενώ εάν είναι αγόρι το πιο πιθανό – σύμφωνα με τους bookmakers – είναι το όνομα Άρθουρ.

Αν είναι κοριτσάκι:

Γκρέις 6/1

Νταϊάνα 6/1

Ελίζαμπεθ 8/1

Άλις 12/1

Βικτώρια 16/1

Αν είναι αγοράκι:

Άρθουρ 8/1

Φίλιπ 10/1

Τζέιμς 12/1

Άλμπερτ 16/1

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ