Σίσσυ Χρηστίδου: Το σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη σε φωτογραφία της μετά τον χωρισμό τους

H Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και εννιά χρόνια γάμου.

Χώρισαν και έκαναν την ανακοίνωση μέσα από το instagram!

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώσουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα αππό πολλή μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που έχουμε μοιραζόμαστε για τα δυο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μία νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας σε αυτή τη νέα της αρχή

Θοδωρής & Σίσσυ»

Μπορεί να χώρισαν όμως έχουν άριστες σχέσεις για το καλό των παιδιών τους!

Μάλιστα, η Σίσσυ με τον Θοδωρή και τα δυο παιδιά τους πέρασαν μαζί το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη.

Από το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, η Σίσσυ έφυγε από την γενέτειρά της και πήρε το πλοίο για το Ιόνιο και ταξίδεψε στην Κέρκυρα. Μάλιστα σε μία φωτογραφία που πόσταρε η Σίσσυ από την Κέρκυρα, ο πρώην σύζυγός της της έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα. Δείτε το στην gallery που ακολουθεί!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ