Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον άντρα Ταύρο

Καμία επανασύνδεση δεν είναι ποτέ… εύκολη. Χρειάζονται υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές και φυσικά θα πρέπει τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία και να το θέλουν και οι δυο να γυρίσουν πίσω. Αν ο πρώην σου είναι Ταύρος, τότε αυτό σημαίνει ότι εσύ θα πρέπει να παίξεις όλα σου τα χαρτιά και να γνωρίζεις ότι δεν θα είναι εύκολο να τον κερδίσεις πίσω.

Ο άντρας αυτός είναι συναισθηματικός, οπότε ετοιμάσου να τα ζήσεις όλα. Έντονους καβγάδες, κλάμα, γέλιο και πολύ… πολύ συναίσθημα. Το συγκεκριμένο ζώδιο αγαπά με όλο του το είναι. Εάν ήταν εκείνος που αποφάσισε να χωρίσετε, τότε αυτό σημαίνει ότι για εκείνον ήσουν… απογοήτευση. Για να τον ξανακερδίσεις, θα πρέπει να του ανοίξεις την καρδιά σου.

Ανάλογα με την αιτία του χωρισμού σας, θα πρέπει να του απαριθμήσεις όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που κάνανε την σχέση σας ξεχωριστή. Δείξε του πόσο εκτιμούσες αυτό που είχατε. Εξήγησέ του με απλά λόγια το πόσο τον έχεις ανάγκη στην ζωή σου και το πόσο μπορείς να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να συνεισφέρεις σε αυτή τη σχέση.

Μπορεί να σε θέλει πίσω, αλλά αν δεν καταφέρεις να του αποδείξεις ότι αξίζει να το ξαναπροσπαθήσετε, τότε δεν έχεις καμία τύχη. Δώσε του παραδείγματα στα οποία θα του αναλύεις το πόσο μπορείς να καλυτερεύσεις την σχέση σας. Για παράδειγμα ότι θα προσπαθήσεις να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου, έτσι ώστε να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί. Αν εκείνος αρχίσει να σου αναφέρει τα λάθη που έχεις κάνει, μην τσακωθείς μαζί του προσπαθώντας να υπερασπίσεις τον εαυτό σου. Απλά άκουσέ τον…

Αν θες να τον ηρεμήσεις λίγο, χρησιμοποίησε την γυναικεία σου φύση. Δείξε του ότι μπορείς να είσαι και ρομαντική αλλά και παθιασμένη. Ακριβώς έτσι όπως ήσασταν στην αρχή της σχέσης σας. Υπενθύμισέ του όλες τις καλές στιγμές που ζήσατε μαζί. Ο Ταύρος θέλει να είναι σε σχέση γιατί έχει ανάγκη την αγάπη και την τρυφερότητα. Ακόμα και αν είναι εκείνος που σε χώρισε, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ευτυχισμένος με την ζωή του ως… εργένης. Σίγουρα μπορεί να προχωρήσει, αλλά για να κάνει κάτι σοβαρό με μια άλλη γυναίκα, θα του πάρει χρόνο. Αν φροντίσεις να του αποδείξεις ότι αξίζει να το ξαναπροσπαθήσετε, τότε έχεις πιθανότητες.

ΠΗΓΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Το όνομά μου είναι Lilian N. Αυτή είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα της ζωής μου λόγω της βοήθειας που μου έχει προσφέρει ο Dr.saguru βοηθώντας με να πάρω πίσω τον πρώην σύζυγό μου με τη μαγεία και την αγάπη του. Iμουν παντρεμένος για 6 χρόνια και ήταν τόσο τρομερό γιατί ο σύζυγός μου με απατούσε πραγματικά και ζητούσε διαζύγιο, αλλά όταν συνάντησα το email του Dr.saguru στο διαδίκτυο για το πώς έχει βοηθήσει τόσο πολλούς ανθρώπους να πάρουν πίσω τον πρώην τους και βοηθήσουν στη διόρθωση της σχέσης. και κάνουν τους ανθρώπους να είναι ευτυχισμένοι στη σχέση τους. Του εξήγησα την κατάστασή μου και στη συνέχεια ζήτησα τη βοήθειά του, αλλά προς έκπληξή μου, μου είπε ότι θα με βοηθήσει στην περίπτωσή μου και εδώ τώρα γιορτάζω γιατί ο σύζυγός μου έχει αλλάξει εντελώς για τα καλά. Θέλει πάντα να είναι δίπλα μου και δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς το παρόν μου. Πραγματικά απολαμβάνω τον γάμο μου, τι μεγάλη γιορτή. Θα συνεχίσω να μαρτυρώ στο διαδίκτυο γιατί ο Dr.saguru είναι πραγματικά ένας πραγματικός ορθογραφικός καταγραφέας. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ SAGURU ΤΩΡΑ ΜΕ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ή WhatsApp +12098373537 Είναι η μόνη απάντηση στο πρόβλημά σας και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι στη σχέση σας. και επίσης τέλειο μέσα
  1 ΑΓΑΠΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΑ
  2 WIN EX BACK
  3 ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
  4 ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΑΣ
  5 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΟΥ
  6 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ Ξόρκι
  7 ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
  8 ΟΡΘΟΛΟΓΙΑ ΛΟΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here