6 σημάδια ότι έχεις να κάνεις με μία ισχυρή γυναίκα


Όταν μια ισχυρή, τολμηρή γυναίκα μπαίνει σε ένα δωμάτιο, η όλη ενέργεια αλλάζει. Ωστόσο, η κοινωνία μας ακόμη και σήμερα θεωρεί ότι η θηλυκή ενέργεια είναι αδύναμη. Η διαδεδομένη άποψη είναι, ότι η θηλυκότητα δεν ευνοεί την επιτυχία, ότι σε έναν επιχειρηματικό κόσμο, δεν υπάρχει περιθώριο για τις θηλυκές ιδιότητες. Με την απόρριψη όμως της θηλυκότητας στο σύνολό της, απουσιάζει από την κοινωνία η απαράμιλλη διορατικότητα και υπέρβαση, που μόνο μια ισχυρή γυναίκα μπορεί να συνεισφέρει.

Εδώ είναι έξι σημάδια που δείχνουν ότι έχετε να κάνετε με μία ισχυρή γυναίκα.

1. Δεν επιτρέπει σε άλλους να την διακόψουν

Είναι θαρραλέα, ειδικά επειδή είναι γυναίκα. Παίρνει το χρόνο της όταν μιλάει σε ακροατήριο, σε αίθουσα συνεδριάσεων, ή μπροστά στην τάξη της. Ξέρει πως ό,τι λέει είναι σημαντικό, πολύτιμο. Αποτρέπει κάθε προσπάθεια να την διακόψουν.

2. Θαυμάζει άλλες γυναίκες

Γνωρίζει πραγματικά, θαυμάζει και επαινεί άλλες γυναίκες. Αν η φίλη της έχει μία επιτυχία στην καριέρα της, σχεδιάζει μια γιορτή γι ‘αυτήν. Ποτέ δεν ζηλεύει τους άλλους και αναγνωρίζει ότι η πορεία ζωής όλων είναι διαφορετική. Εμπνέεται από άλλες γυναίκες που κάνουν σπουδαία πράγματα.

3. Έχει ένα ισχυρό όραμα για τη ζωή της

Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην διαχείριση της ζωής της. Ενεργεί, ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεται. Μεταμορφώνει τα όνειρά της σε πραγματικότητα. Αναλαμβάνει σταθερή, καθημερινή δράση σε κάθε τομέα της ζωής της. Δεν περιμένει κανέναν να την βοηθήσει να φτιάξει την ζωή της, γιατί το κάνει μόνη της.

4. Είναι ευγνώμων για κάθε μικρό πράγμα, αλλά δεν παίρνει τα πράγματα πολύ σοβαρά

Δεν παίρνει τίποτα και κανέναν ως δεδομένο. Συνηθίζει να λέει «ευχαριστώ» σε άλλους και ειδικά στον εαυτό της. Πάνω απ ‘όλα, είναι ευγνώμων για κάθε καινούρια ημέρα. Την ίδια στιγμή, όμως, δεν παίρνει τη ζωή πολύ σοβαρά. Συνειδητοποιεί ότι αυτό είναι ένα μόνο ταξίδι και πρέπει να ζούμε όσο ομορφότερα μπορούμε.

5. Δίνει μόνο μία προειδοποίηση

Δεν ανέχεται την έλλειψη σεβασμού από κανέναν. Έχει σαφή όρια και δεν την νοιάζει ποιος είσαι. Αν τα ξεπεράσεις, θα σταματήσει την επαφή μαζί σου πολύ γρήγορα, πριν προλάβεις να πεις «συγγνώμη» τη δεύτερη φορά.

6. Λαμβάνει 100% ευθύνη για τις συνθήκες ζωής της

Δεν κατηγορεί κανέναν για το ποιά είναι ή τι κάνει. Ποτέ δεν κατηγορεί τους γονείς της, τους δασκάλους, τους φίλους ή τον οποιονδήποτε. Αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για την ευτυχία της, τις σχέσεις της, την καριέρα της και την υγεία της. Ξοδεύει το 0% του χρόνου της για να διαμαρτυρηθεί. Μόλις εντοπίσει ένα πρόβλημα, αμέσως προσπαθεί να βρει μία λύση.

Η πραγματική γυναίκα που είναι δυναμική έχει πολύ σαφή όρια, ενώ παράλληλα είναι σταθερή στα όριά της κι έτσι, ένας εξίσου πραγματικός άνδρας θα πρέπει να παλέψει για να την κατακτήσει, αλλά με ωραίο και ευχάριστο για αυτόν τρόπο. Για αυτό χρειάζεται να της αποδείξει την αξία του, αλλά κυρίως να είναι ο εαυτός του.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ