“Σπάει καρδιές” ο Τζάλμα Κάμπος. Το συγκλονιστικό μήνυμα για Σουράλ


“Μόνο ο Θεός ξέρει πως είμαι ακόμα εδώ σήμερα”, γράφει μεταξύ άλλων ο Τζάλμα Κάμπος, σε μήνυμά του για το τροχαίο στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος και στοίχισε τη ζωή στον συμπαίκτη του, Τζόζεφ Σουράλ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος, ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που επέβαινε στο μοιραίο μίνι βαν που τράκαρε και στοίχισε τη ζωή στον Τζόζεφ Σουράλ και στην πρώτη του ανάρτηση μετά το συμβάν, συγκλόνισε με τα λόγια του.

Ο Ανγκολέζος επιθετικός ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος από την απώλεια του συμπαίκτη και απέδωσε στο Θεό, το γεγονός ότι είναι ακόμη στη ζωή. Η ανάρτηση του Κάμπος για τον Σουράλ

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός. Δεν έχω λόγια γι’ αυτό. Μόνο ο Θεός ξέρει πως είμαι ακόμα εδώ σήμερα. Ο Θεός να δίνει δύναμη στην οικογένεια σου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

I still don’t believe in that tragic moment. Have no words for this. Only God knows how I’m here today. May God helps your family in that hard moment. I will never forget you @josef.sural RIP

Gepostet von Djalma(Oficial) am Montag, 29. April 2019


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ