Τραγωδία στο Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε συνταξιούχος αστυνομικός.

Θλιψη στο Ηράκλειο από την αυτοκτονία συνταξιούχου αστυνομικού. Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του…

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει από χθες το απόγευμα (29-04-2019) το Ηράκλειο, καθώς ένας 60χρονος πρώην αστυνομικός έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο πρώην αστυνομικός αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού σε αγροτική αποθήκη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη της Κνωσού, στα Νέα Αλάτσατα, όπου είχε μεταβεί το πρωί από το σπίτι του, στην περιοχή Πατελών.

Η αυτοκτονία του 60χρονου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, ενώ συγκλόνισε την τοπική κοινωνία χθες Δευτέρα του Πάσχα το απόγευμα.

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα ο πρώην αστυνομικός έφυγε από το σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος απομακρύνθηκε από την οικία του τις πρώτες πρωινές ώρες, και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 09.00.

Φεύγοντας δεν πήρε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. Άπαντες θεώρησαν πως ο πρώην αστυνομικός θα επισκεπτόταν το σπίτι του μέλλοντος γαμπρού του για τα χρόνια πολλά, όμως ο ίδιος δεν επέστρεψε σπίτι του ποτέ. Συγκεκριμένα, ο 60χρονος πήρε το αμάξι του και πήγε στην περιοχή Τεκές, που βρίσκεται στην περιοχή Νέων Αλατσάτων, απέναντι από την εφορία.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ