Το Τατουάζ: Η ύποπτη καθυστέρηση του Στέφανου οδηγεί την Όλγα σε…


Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Το Τατουάζ, ο «κακός» εαυτός του Σωκράτη αρχίζει να παίρνει το πάνω χέρι και ο Σωκράτης νιώθει ότι σιγά σιγά χάνει κάθε έλεγχο.

Η ύποπτη καθυστέρηση του Στέφανου οδηγεί την Όλγα σε βιαστικά συμπεράσματα και ο πρώτος καυγάς ζήλιας ξεσπά ανάμεσα στο ζευγάρι. Παράλληλα η Λήδα συνεχίζει να τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Η Τατιάνα εξομολογείται στην Αθηνά το προσωπικό της αδιέξοδο με τον Τόνυ. Ο Σέκερης πιέζει την Αμαλία να επισκεφθεί έναν νευρολόγο, αλλά εκείνη αρνείται.

Ο Παύλος εξακολουθεί να «παιδεύει» την Μάρθα, ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές του Θεοχάρη. Η Αφροδίτη κάνει μια νέα γνωριμία μέσω facebook που την αναστατώνει. Η Μαργκώ επαναπροσεγγίζει τον Πέτρο και συνειδητοποιεί πως ακόμα τον επηρεάζει.. Ο Ορφέας αρχίζει να ψάχνει τον Λευτέρη, τον πρώην συγκρατούμενό του..

Η Αθηνά ζητά από τον Σωκράτη να μετακομίσει μαζί της μέχρι να ορθοποδήσει οικονομικά και να βρει ένα νέο σπίτι. Ο Τόνυ και η Τατιάνα προσπαθούν να διατηρήσουν την φλόγα αναμμένη, αλλά το παρελθόν και οι αμφιβολίες τους οδηγούν σε αδιέξοδο. Ο Πέτρος πέφτει για μια ακόμη φορά στα δίχτυα της Μαργκώ ανήμπορος να αντισταθεί στη γοητεία της. Ο Ορφέας εντοπίζει τον Λευτέρη, αλλά εκείνος δεν θέλει καμία παρτίδα μαζί του.

Η Άννα καλεί την Αθηνά στην Αίγινα, ενώ ο Παύλος ετοιμάζεται για μια ξέφρενη νύχτα στα μπουζούκια! Η Όλγα βλέπει το «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον της Νίκης για τον Στέφανο, αλλά προς το παρόν κρατά ουδέτερη στάση. Ο Αντώνης καταγγέλλει την εξαφάνιση της θείας του στην αστυνομία…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ