ΝΔ για Ισπανικές εκλογές: Ο τυχοδιωκτισμός του κ. Τσίπρα δεν γνωρίζει σύνορα


Οι «πανηγυρισμοί» του πρωθυπουργού για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ισπανία, σχολιάστηκαν από τη ΝΔ.

«Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός του κ. Τσίπρα δεν γνωρίζει σύνορα. Την ώρα που το πολιτικό αδελφάκι του ΣΥΡΙΖΑ, οι Podemos, καταποντίστηκαν στις ισπανικές εκλογές, εκείνος πανηγυρίζει για τη νίκη του… Ισπανικού ΠΑΣΟΚ και την άνοδο της ισπανικής ακροδεξιάς». Αυτό επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη σε σημερινή δήλωσή της.

«Μέχρι να αποφασίσει ο κ. Τσίπρας ποιον ακριβώς στηρίζει στην Ευρώπη, του θυμίζουμε ότι στις 26 Μαΐου θα κριθεί από τους Έλληνες, οι οποίοι εδώ και 4,5 χρόνια πληρώνουν τα ψέματα και την παταγώδη αποτυχία του», προσθέτει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Δείτε τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Σοφίας Ζαχαράκη:

Χθες ο πρωθυπουργός με αναρτήσεις του στο Twitter έκανε λόγο για «επικράτηση των προοδευτικών δυνάμεων» στην Ισπανία, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην εκλογική «καθίζηση» των Podemos, που θεωρείται «αδελφό κόμμα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, είχε εμφανιστεί στην προεκλογική ομιλία του κ. Τσίπρα στο Σύνταγμα, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, οπότε και είχε ακουστεί το σύνθημα «ΣΥΡΙΖΑ – Podemos – Venceremos».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ