Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Οι αναρτήσεις της για την Βενεζουέλα


Τις ραγδαίες εξελίξεις στην Βενεζουέλα σχολιάζει μέσω Twitter η σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στηρίζοντας τις κινήσεις του Χουάν Γκουαϊδό.

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα συμβαίνουν στην Βενεζουέλα παίρνει η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία χαιρετίζει την παρέμβαση του στρατού υπέρ του Χουάν Γκουαϊδό.

Μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι τονίζει πως το τέλος είναι κοντά, αναφερόμενη στην προεδρεία του Νικολάς Μαδούρο. «Επιτέλους το τέλος έρχεται πιο κοντά… Ο Γκουαϊδό της Βενεζουέλας λέει σε βίντεο πως στρατιωτικές δυνάμεις συντάχθηκαν μαζί του για να θέσουν τέλος στην προεδρία του Μαδούρο…» γράφει χαρακτηριστικά ενώ μοιράζεται το σχετικό ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου cnbc.com.

Επιπρόσθετα, η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μοιράζεται άλλη μια δήλωση, αυτή τη φορά του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου σχολιάζοντας: «Η κυβέρνηση Mαδούρο οδήγησε σε οικονομική κατάρρευση και καταστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της πολιτικής ελευθερίας. Η πολιτική του αντιτίθεται σε όλα όσα αντιπροσωπεύει η Ευρώπη και το κοινοβούλιο της ΕΕ τον καταδίκασε σωστά. Ας ελπίσουμε για μια ειρηνική επιστροφή της δημοκρατίας στη Βενεζουέλα».

Ακόμη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έχει κάνει μια σειρά από retweets που αφορούν στα τεκταινόμενα στην Βενεζουέλα.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ