Ολυμπιακός – Μήτρογλου: Τι λένε στην Τουρκία για τη μετεγγραφή.

01/05/2019 13:13

Για μία ακόμη μετεγγραφική περίοδο, το όνομα του Κώστα Μήτρογλου “παίζει” δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τουρκικό δημοσίευμα όμως να φιλοξενεί δηλώσεις του Μώραλη, που επιβεβαιώνουν αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Κώστας Μήτρογλου συνδέεται για μία ακόμη φορά με τον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα και ο Γιάννης Μώραλης φέρεται να έχει σχολιάσει το θέμα σε τουρκική ιστοσελίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η «takvim.com.tr» αναφέρει ότι ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε επαφές με τους «ερυθρόλευκους» για τη μετεγγραφή του από τη Γαλατασαράι, με τους Πειριαώτες να κάνουν ό,τι μπορούν για την απόκτησή του.

Οι Τούρκοι παρουσιάζουν μάλιστα και δήλωση του Γιάννη Μώραλη, στην οποία αναφέρει: «Ναι, η είδηση ισχύει ο Κώστας μας ενδιαφέρει. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας και οι οπαδοί τον αγαπούν πολύ. Θα δούμε σύντομα τι θα συμβεί».
Το δημοσίευμα για Μήτρογλου και ΟλυμπιακόΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης