22χρονη το πρωί ήταν νηπιαγωγός σε παιδάκια και το βράδυ συνοδός σε… μεγαλύτερα αγοράκια (pics)


Η 22χρονη Κάτια, έβαλε φωτιά σε δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης αφού το πρωί ήταν με τα παιδάκια, και το βράδυ έκανε χαρούμενα τα μεγάλα παιδιά

Η 22χρονη Ρωσίδα, που εργάζεται στην πατρίδα της ως νηπιαγωγός, το βράδυ μεταμορφωνόταν σε συνοδός. Το πραγματικό της όνομα είναι Κάτια Γκόρλοβα, αλλά τα βράδια τη συναντούσε κάποιος ως Αναστασία Μονπασιέ. Οι υπηρεσίες της, όπως ενημέρωνε η ίδια, κόστιζαν μερικά ευρώ την ώρα.

Η Katya Gorlova «συνελήφθη», μόνο με τα εσώρουχά της, από κρυφή κάμερα να προσφέρει το κορμί της έναντι 40 ευρώ σε έναν πελάτη της. Δεν διστάζει μάλιστα να του αποκαλύψει πως η πραγματική δουλειά της είναι να διδάσκει μικρά παιδιά, όπως επίσης να τους τραγουδά και να τους χορεύει.

Και μπορεί η 22χρονη Ρωσίδα, με το καλλιτεχνικό Anastasia Monpasye, να υποστήριξε ότι η part-time εργασία της δεν επηρεάζει τη δουλειά της στο σχολείο, ωστόσο μετά το σάλο που προκλήθηκε, οι Αρχές του Καλίνινγκραντ ενημέρωσαν ότι «η υπόθεσή της ερευνάται», ενώ παραμένει ασαφές αν εξακολουθεί να εργάζεται ως νηπιαγωγός.

Παράλληλα, η Katya – η οποία στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως χορεύτρια go-go σε νυχτερινά κλαμπ, με τη φωτογραφία της, όπως επίσης και προσωπικές πληροφορίες, να έχουν δημοσιευτεί σε αρκετές ιστοσελίδες γνωριμιών, εστιάζοντας στην παροχή «καυτών υπηρεσιών» – ισχυρίστηκε ότι δεν παρέχει ρ οζ υπηρεσίες σε τακτική βάση, ενώ «είναι ελεύθερη να κάνει το κορμί της ό,τι αυτή επιθυμεί».

Η ίδια πάντως κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να μηνύσει τον άνδρα που την ξεμπρόστιασε.

«Δεν μένω έκπληκτος λαμβάνοντας υπόψη το μισθό της. Δυστυχώς, οι άνθρωποι επιβιώνουν με όποιο τρόπο μπορούν», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα και τι σχέση μπορεί να έχουν τα παιδιά με αυτό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ