Ποια είναι η δημοσιογράφος Ανδριάνα Ζαρακέλη που κατεβαίνει υποψήφια με τον Γιάννη Μώραλη;


Η Ανδριάνα είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα, δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ. Έχει μια σειρά από σπουδές πάνω στη δημοσιογραφία, ενώ αυτή την εποχή είναι παρουσιάστρια εκπομπής, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο. Αγαπά τον Πειραιά με πάθος και θέλει η πόλη της να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πάντα με τη δική της πινελιά.

Διαβάστε και “ανακαλύψτε” ποια είναι η Ανδριάνα Ζαρακέλη στο βιογραφικό της που είναι ομολογουμένως πλούσιο και με τεράστιες προσωπικές επιτυχίες.


Λίγα λόγια για εμένα:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο. Ο πατέρας μου υπηρέτησε στο λιμενικό Σώμα και η μητέρα μου εργάστηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας. Έχω δύο αδέλφια, τον Φώτη και τη Βιργινία.

Ανήκω στη γενιά των Πειραιωτών που έζησαν τις αλάνες, την «αναρρίχηση» στου Καμπά, τα μπάνια στου Παρασκευά, τις βόλτες στην «Πασαρέλα» και τις βουτιές απ’ τα βράχια πίσω απ’ τον Πορφύρα, όπου για πολλά χρόνια έπαιζα μπάσκετ.

Με τον άνδρα μου, Παναγιώτη, έχουμε εμφυσήσει στον γιο μας την αγάπη για την πόλη μας, απολαμβάνοντας με τη σειρά του -με τη ματιά της δικής του γενιάς- τη μοναδικότητα του μεγάλου λιμανιού.

Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία, είμαι κάτοχος Master of Arts, Quality Journalism and New Technologies και μιλώ Αγγλικά και Γερμανικά. Τα τελευταία 23 χρόνια εργάζομαι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σε εφημερίδες («Χώρα», «Παραπολιτικά» κ.ά.) τηλεόραση (Τv Magic, New, Kontra, Star, Extra, Epsilon κ.ά.) και ραδιόφωνο (Kανάλι 107, Αtlantis 90 FM, Cool FM, Profit 96,6, Athina 984) ως δημοσιογράφος του ελεύθερου πολιτικού ρεπορτάζ. Αυτό το διάστημα παρουσιάζω την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «ΝΕΟ EPSILON» αλλά και το κεντρικό magazinο στο ραδιόφωνο «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1»
Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά ξεκινά από μικρή ηλικία και ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας για την ενασχόλησή μου με τη δημοσιογραφία.

Η αγάπη μου για την πόλη μας είναι ουσιαστική, διαχρονική και διάχυτη και είναι αυτή η αγάπη ένας από τους βασικούς λόγους που με οδήγησαν στο να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση της συμπόρευσης στη μεγάλη συλλογική προσπάθεια με στόχο τον Πειραιά του μέλλοντος.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, την τετραετία που πέρασε, πέτυχε σημαντικές βελτιώσεις και δομικές αλλαγές στην πόλη μας, δρώντας σε δύσκολες συνθήκες και πολιτικές αντιξοότητες.

Ονειρεύομαι τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε μια πόλη–πρότυπο και θα προσπαθήσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην κατεύθυνση αυτή.

Ο Πειραιάς θα είναι και αυτή την τετραετία νικητής!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ